Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chatroom

Vain hyväksytysti liittyneille pelaajille! Tervetuloa kuumimpien juorujen, villeimpien juonien ja arkisten höpötysten pyhättöön! Tässä nurkassa sana on vapaa ja rajaton, koski puheenaihe sitten peliä, siviilielämää, maailmankaikkeutta tai kaikkea niiden väliltä, päältä, alta ja ympäriltä. Erinomainen palsta myös peliseuran huhuiluun!
 

Uutisia vanhoille pelaajille

Kesäkuu 2019 Tervetuloa roolipelin uusille väliaikaisille sivuille! Tutustukaa rauhassa ja huolella etenkin uusiin alueisiin, saaren yhteiskuntarakenteeseen sekä pieniä muutoksia kokeneeseen hahmotietolomakkeeseen. Aloittakaa tämän jälkeen hahmojenne tietojen päivittäminen ja lähettäkää ne sähköpostiin Liittyminen-osion kautta löytyvien ohjeiden avulla. Chat on auki vanhaan tuttuun tapaan, mutta pelejä toivotaan jatkettavan kunnolla vasta, kun hahmosi päivitetyt tiedot ovat menneet läpi! Keskeneräisiä pelejä saa jatkaa, mutta ettehän aloita uusia päivittämättömillä hahmoilla! Jos sinulla on aikaa pelata, sinulla on aikaa päivittää hahmojesi tiedot! ;)

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Harley

20.08.2019 17:57
Corp, jeesjees hänpä hyvinkin, yksi noista mun todella pitkäaikaisista hahmoista. Kiitoksia kiitoksia, sainkin hänet aika lailla pakettiin, voisin periaatteessa kohta postata (en tiedä mikä mua pidättelee näissä hahmojen julkaisuissa, pari muutakin käytännössä ready mutta jään epäröimään ja oottelemaan jotain) Mutta harmillista, että kouluhommat stressaa, muistahan opiskelujen keskellä myös levätä. Toivottavasti tuo unettomuuskin hellittää ja saisit nukutuksi hyvin. Paljon tsemppejä!

Nimi: Corpiet

20.08.2019 17:41
Harley, oliko Ross tämä käärmemiekkonen, vai muistanko väärin? Muttah, tsemppiä hänen viimeistelyynsä :'D Mutta, mitäs mulle, koulu on väsyttävää ja mun uniongelmat on taas päällä, mutta ainakaa jalkoihin ei enää satu :'D

Nimi: Harley

20.08.2019 16:23
Corp, kiitoksia kysymästä, ihan ookoosti sujuu. Oikoluen ja viimeistelen parhaillaan tuota Rossia. Mitäs sulle kuuluu?

Sebarus, no worries, eiköhän tämä terveyspulmani tästä lähde helpottamaan. Kiitos kovasti tsemppaamisista. Ja sanopas muuta, oli niin koskettavaa lukea Sonyan hienoa roolausta, tässä vuosien mittaan kiintynyt Mizuun ja outoa että hän on nyt poissa kuvioista. Mukava kuulla että Charlien rooli oli ihan hyvää luettavaa plus että tulvaideassa on jotain tolkkua (hieman out of character ehkä että hän sulkeutuu suremaan ja vaan antaa luonnon mennä sekaisin, mutta menkööt) Ja tuosta mun pitikin sanoa sulle, että totta kai voidaan jatkaa Aidanilla ja Charliella! Oon kuvitellut, että tuo näitten peli sijoittuisi aikaan jonkin verran ennen Mizun kuolemaa jne.
Ja huu, hauskaa että tapasit sukulaisiasi pitkästä pitkästä aikaa! Kiva kuulla että ylipäänsä oli mukavat hääjuhlat.

Nimi: Sebarus

20.08.2019 16:06
Päivää! Wow, luin juuri tuon Mizun kuoleman, ja oli kyllä hyvin kirjoitettu. Melkein tuli tippa linssiin.
Corpiet, harmi, ettei uni tullut. Toivottavasti saat unta nyt viikolla.
Harley, ikävä kuulla että lääkärivisiitti stressasi, toivottavasti ei ole kyse mistään kovin ikävästä. Paljon tsemppiä ja paranemisia jokatapauksessa <3 Also, Charlien rooli oli myöskin oikein hyvin kirjoitettu, ja se että hänen surunsa aiheuttaa Vechnostissa rankkasateita ja tulvia, vaikkakin surullista, is kind of cool. Voidaan kuitenkin varmaan jatkaa Aidanin ja Charlien peliä?
Mukavaa myös että Setepah lähenee valmistumista. Khamenrah ei ole vielä ihan loppusuoralla but he's getting there.
Ja juu viikonloppuriennoissa oli hyvin mukavaa, eräs serkkuni meni naimisiin ja pääsin tutustumaan muutamaan serkkuun jotka olen viimeksi nähnyt joskus taaperona :D

Nimi: Corpiet

20.08.2019 16:01
Heissan, miten menee? Pörräilen tässä taas loppupäivän, katotaan päädynkö tekemään mitään järkevään samalla :')
Harley, ei mitään :')

Nimi: Harley

20.08.2019 15:54
Corpiet, lisäsin kaikkien päivitettyjen hahmojesi tiedot ja Electran! Pahoittelut viivästyksestä.

Nimi: Harley

19.08.2019 22:27
Hei ihmiset, tulin pyörähtämään tässä vielä pikaseen heittämässä parit roolit, muut hoitelen myöhemmin. Olipas stressaava lääkärivisiitti aamulla. Laittoivat lähetteen fyssarille (ei siis tosin mitään vakavampaa probleemaa mikä oli huojentavaa) eli yeehaw jumpan voimalla eteenpäin. Mutmut pelissä on yllärinä tuo Mizun eli vedenhengettären kauan haudottu kuolema, voi vitsit kun Sonya kirjoitti kauniin ja traagisen roolin hänen tarinansa lopuksi. Kamala kun tulee ikävä Mizua. Tarkoitus on, että Charlien sureminen aiheuttaa saarelle rankkasateita ja siten tulvia, mutta siitä lisää infoa uutisissa myöhemmin.

Sebarus, heissan ja toivottavasti viikonloppuriennoissa oli mukavaa. Kiitoksia kysymästä, kuten ylempänä kerroin ei mitenkään hilpein päivä tänään, mutta siltikin ookoosti sujuu. Ahdistuspuuskakin on hellittänyt. Olen muuten kirjoitellut hissukseen eteenpäin tuota Setepahia (luultavasti tämä nyt vakiintuu hänen nimekseen) ja hän alkaapi olla suht hyvällä mallilla, vielä luonne pitää kasata ja oikolukea koko roska mutta sitten onkin lähellä julkaisuvalmiutta. Mitenkäs sulla menee?

Nimi: Corpiet

19.08.2019 21:17
Alright, siellä on nyt aavistuksen lyhyet roolit, pompin tästä nyt ainakin hetkeksi pois, katotaan saavunko myöhemmin vielä takaisin :')

Nimi: Corpiet

19.08.2019 13:52
Heissan vain kaikille :')
Sebarus, mitäs mulle, en saanu jälleen kerran viikonloppuna nukuttua, mutta ihan hyvä fiilis :') Mitäs sulle?

Nimi: Sebarus

19.08.2019 08:24
Aamuja! Ollut harvinaisen kiireinen viikonloppu enkä ole ehtinyt täällä käydä, but now I'm back. Mitäs ihmisille kuuluu?

Nimi: Harley

18.08.2019 22:54
Corp, hyvä jos kuulostaa hyvälle. Saisinpahan tuon Charmainen luonteet ja muut hyötykäyttöön tätä kautta, plus konseptina tämä herttani innostaa enemmän kuin alunperin Charmaine (koska hän oli niin irrallaan muusta pelin maailmasta kun taas jengin kautta tämän saa heti kunnolla sosiaalisiin kuvioihin jne.) Sopii oikein hyvin nuo suhteet Iskran ja Minken kanssa, molemmat hyvin järkeenkäypiä suhtautumisia. Hertta varmaankin kumpaakin tuolla ällömakealla suloisuudella kohtelisi, mutta salaa ei varmaan tykkäisi Iskrasta, Minkestä ei ehkä olisi mitään tarkempaa mielipidettä. Ja jees, nuo yhteistyöt Minken ravintolan kanssa sounds good.
Hyvät yöt sinne sulle!

Nimi: Corpiet

18.08.2019 22:46
Harley, ensinnäkin, hän kuulostaa suloiselta tapaukselta (ei välttämättä se paras sana, mutta minkä mä maulleni hahmoissa mahdan) Uskoisin että Iskra ei välttämättä pidä tästä kyseisestä henkilöstä turhan paljon, tuo kun luottaa intuitioonsa hyvin paljon, ja yleensä aavistaa jos joku ei ole sitä, miltä näyttää. Mutta, esimiehenä koittaa käyttäytyä mahdollisimman hyväksyvästi ja reilusti häntä kohtaan.
Minke sen sijaan on ihan toinen juttu, ja ois luultavasti hyvin kiinnostunu hänen käytöksestään (mun pikku sosiologi) Ja yrittäis ujuttautua ton lähipiiriin oppiakseen lisää.
Mitä tohon yhteistyöjutskaan tulee, uskoisin että Minke ei tarvi kovin paljoa suostuttelua, tolla kun on suhteellisen tasainen rahavirta ravintolansa kassaan. Saattaa tarjota jengiläisille alennuksia illalliselle jos hyvin käy (tai jos ees toteutan kyseistä ravintolaa)
Muttah, nyt mä meen, öitä~

Nimi: Corpiet

18.08.2019 22:23
Heissan Sonya :')
Oi, onnea luokanopettajan pestistä, mitä luokkaa alat opettamaan?
Voin kuvitella Iskran olevan osaksi hämmentynyt, osaksi huvittunut Valerian suhtautumisesta, tommonen avoin ja hyvin reilu esimies kun on, eikä oikeen tiedä miksi miekkonen niin innokkaasti haluaa ässäksi, kun ei näe siinä mitään niin erikoista kun on jengin perustamisesta lähtien ollut suht korkealla arvoasteikolla (ainakin jos muistan oikein) Että Iskra varmaan yrittäisi saada jotain kontaktia Valeriaan vähän syvemmälle kun vaan kollegointiin.
Minkehän on itsekkin hyvin jalat maassa-persoona, ja varmasti arvostaa Valerianin asiallisuutta, aivan sama kumpaan rooliin päätyykään, ja saattaa jopa ihailla miekkosta (vaikkei sitä kyllä huomaa) Voisin myös kuvitella Minken kannustavan noita Valerian ylenenistavotteita jos sattuu huomaamaan asian. Muttah, jos näiden välille tulee mitään ystävyyskuviota, voin kuvitella Minken olevan täysin valmis kuuntelemaan Valerianin ongelmia ja tarjoamaan neuvoja, jos tuo sitä kaipaa?

Ääh, tuntuu että tuli jotenki hirveen sekava viesti, toivottavasti sait kiinni ideasta :'D Muttah, mä menen kans nukkumaan, öitä~

Nimi: Harley

18.08.2019 22:22
Ei nyt mennyt aikataulutus kuin Strömsössä, mutta vihdoinkin linjoilla.. Pyöriskelen about puolilleöin saakka tässä. Lievästi kuumottaa kun huomiselle mulla on varattuna taas lääkärikäynti tuon jalan takia (ei oletettavasti mitään suurta hätää että no worries, tarvisittaisiin lähinnä jotain kuntoutusohjelmaa) Tämmöisenä hermoheikkona murehtijana kuin minä stressitasot huitelee korkealla. Mutta minäpä viimeistelen nuo yhet roolit ja aloitan Genen ja Benjin.

Corp, rakot on kyllä suurta tuskaa, onneksi tällä kertaa ei hiertänyt niin pahasti. Mutta toki voin avata. Basically aioin hankkiutua eroon tuosta Charmainesta, mutta aattelinkin että käytän häntä pohjana tälle korttijengiläiselle, kun kuitenkin tykkään luonteesta jne. Hän olisi tuommonen valtavan herttainen ilopilleri joka suloisuuden ja ystävällisyyden takana onkin oikeasti melko kiero ja häijy tapaus, mukavuus siis pintaa. Rooliksi aattelen joko jotakuta kuningatarta tai sitten herttakymppiä, dunno. Ja jees, mikseipä jengi voi tuollaisia bisneksiä hioa yritysten kanssa. Esim. saattaisivat alueelleen sijoittuvia yrityksiä pakottaa uhkailun voimin maksamaan jonkinlaista ns. veroa siitä että saavat rauhassa pitää yritystään pystyssä jengireviirillä.

Sonyalle valtaisasti tsemppejä töihin!

Nimi: Sonya

18.08.2019 21:49
Iltaa vaan kaikille!
Roikun tässä nyt reilu tunnin verran ennen nukkumaan menoa. Huomenna on ensimmäinen päivä luokanopettajana, huisin jännää!

Corpiet, kiitos kysymästä kuuluu aivan todella hyvää! Näistä taulujutuista meillä olikin Harleyn kanssa puhetta, ja siihen tulokseen tultiin, että jos ne ovat kokonaan itse luomaasi materiaalia ja muutenkin itsetehtyjä, niin tottakai voi linkittää. Mikseipä niitä youtube-soittolistojakin voisi linkittää, kerta kappaleitakin voi. Henkilökohtainen mielipiteeni kyllä on, etten ihan kauheasti nää järkeä varsinaisten soittolistojen linkityksessä. Muutama kappale, joiden sanoitukset kertovat hyvin hahmosta, luulisi olevan ihan riittävä, ja niihin todennäköisemmin muut pelaajat jaksaisivat myös perehtyä. Mutta siis ihan mitä ikinä haluaa hahmosivuilleen laittaa niin tekijänoikeuksien nojalla tietenkin saa!

Mitä Lucky 13 -jengiin tulee, niin ainakin Iskran kanssa voidaan saada mielenkiintoista suhdedynamiikkaa aikaan. Olen ajatellut, että Valerian suhtautuu esimiehiinsä (ässät, kuningattaret ja kuninkaat siis) hieman monimutkaisesti. Mies on ehdottomasti hyvä ja tehokas alainen, mutta haluaa aina osoittaa olevansa viisaampi, parempi ja taitavampi kuin kaikki muut, erityisesti haluaa olla esimiehiään parempi, joten saattaa olla ajoittain hieman nenäkäs ja uhmakas. Salaa aina riemuitsee esimiehiensä virheistä, koska toivoo, että joku potkittaisiin pihalle, että hän voi taas edetä arvojärjestyksessä. Enemmän toki koskee patoja, koska haluaa säilyttää oman rakkaan maansa, mutta miksei koskisi Iskraakin.
Minkeä kohtaan Valerian taas on varmasti asiallinen ja vaativa esimies, oikea herra täydellinen. Uusia tulokkaita ja matala-arvoisia (jos Minke siis jäseneksi tulee) kohtaan varsin kiltti ja armollinen, 7-9 arvoisia kohtaan täysin päinvastoin todella tiukka ja vaativa. Valerianin voisi sanoa ottavan tän jengitouhun ja numeroarvot vähän liiankin tosissaan x'D Jos Minke jää ulkopuoliseksi, niin Valerian the Perfection on tietenkin oikein extra-asiallinen jengin edustaja ja vakava duunari, jos tekevät yhteistyötä jossain.

Eggnat, hei vaan sullekin! Mitäs maata tää sun ässäsi onkaan? Sisarukseksi mun Valerianista ei valitettavasti ole, hänelle tulee vain tuo yksi kaksoisveli menneisyyteen.

Btw vielä korttijengiin liittyen: liekinhenkeni Marzia menee remonttiin niin, että ennen hengeksi muuttumistaan hän oli herttakuningatar jengissä. Katosi sitten hengeksi muututtuaan ja uusi herttakuningatar saapui kuvioon. Nyt nykypäivänä sitten pyörii jengin tiloissa moikkailemassa vanhoja kamuja, Dealerin kanssa hyvää pataa varsinkin. Tullaan pelailemaan sitten Harleyn kanssa ainakin jotain flashback-pelejä asian tiimoilta, mutta jos joku muu haluaa kanssa sopia juonikuvioita Marzian suhteen, niin tervetuloa vaan!

Nimi: Corpiet

18.08.2019 21:10
Iltaa vain kaikille, mitä kuuluu?
Harley, tiedän sen ihanan tunteen ku kengät hiertää, hyvällä tuurilla siitä tulee vielä semmoset peukalonpään kokoset rakot jotka ei ees halua parantua :')
Mutta oi jes, lisää hahmoja korttijengiin, haluatko avata häntä? Also, tekeeko jengit yhteistyötä samaan tapaan kuin mafia, että joku yritys nakkoo niille rahaa jne? Nimittäin koitan parhaillani miettiä että millä tavalla Minke liittyy jengeihin, ja en oo ihan varma, että oisko tuo ihan liittynyt jäsen kumminkaan.

Nimi: Harley

18.08.2019 20:22
Iltaa ihmiset. Onpas ollut hektistä kun ensin koko päivä siivottiin urakalla ja nyt vielä hilpaistiin kävelylenkille metsäisellä polulla. Muuten mukavaa mutta inhottava kun lenkkarit hiertää. Mutta mutta, mää ilmestyn tähän on/offailemaan loppuillaksi tuossa yhdeksän maissa, kun olen ensin saanut käytä suihkussa jne. Koitan sitten replat vääntää ynnä muuta. Yhtä hahmoideaakin korttijengiin olen pläänäämässä.

Nimi: Corpiet

17.08.2019 21:56
Heissan, miten menee?
Pörrään tässä nyt loppuillan ja heitän roolit peliin kun vaan saan ne tehtyä.

Nimi: Harley

17.08.2019 15:04
Terve ihmiset, hääräilen tässä on/offisti jokusen tunnin. Ensimmäisenä varmankin kirjoitan replat ja sitten koitan joko hahmoja raapustaa tai yhtä piirrosideaa toteuttaa, mutta enpä ole satavarma mihin inspiraatiot kuljettaa tai jaksanko laiskuuttani sitten loppujen lopuksi tehdä mitään produktiivista. Maistoin tuossa by the way juuri ensi kertaa ikinä piimäkakkua ja olen järkyttynyt miten herkullista se oli, että jos on piparkakkujen ystävä suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Sonya, tervetuloa takaisin! Toivottavasti roadtripillä oli hauskaa, mutta kiva kuulla että arkeen palautuminenkin tuntuu mukavalle. Paljon tsemppejä työmaalle ja treenaamisiin sekä kaikkialle muualle. Ja eläpä muuta virko, itsellenikin syksy on suosikki ja odotan innolla että se pääsee kunnolla alulle, oi ruskaa ja sadepäiviä. Valerian kuulostaapi loistavalle hahmolle ja mainiolle lisäykselle jengipoppooseen, niin kuin jo keskenämme jutellessa sanoin. Dealerin suhteen tosiaan myös jotain juonikoukeroa voijaan värkätä Vallulle, mietitään mitä keksitään :D

Eggnat, heissan taas. Tuommoinen sisaruksellinen suhde kuulostaa oikein hauskalle pelimateriaalille. Tällä haavaa oon tosiaankin suunnittelemassa Lucky-jengiin pelkästään tuota pomoa (vaikka en yllättyisi vaikka vielä jossain välissä saan toisen tai kolmannen hahmoidean tähän liittyen köhköh), joten mulla ei ole ketään hahmoa ehdolle, mutta toivottavasti jonkun muun kanssa saat suunniteltua toivomasi kuvion!

Nimi: Eggnat

17.08.2019 10:28
Huomenta vain kaikille, tai päivä kai sitä tässä kohta on! Sonya Valerianisi kuullostaa tosi mielenkiintoiselta! Minunkin ässäni on käytettävissä, jos haluat hahmollesi suhdekuvioita, vaikka Lavi onkin tuollainen.. hieman muihin kyllästynyt. Siitä tuli mieleenkin, että mietin Laville jonkin näköistä isoveli/isosisko kontaktia jengiin, joka olisi hänen peräänsä hieman joutunut aluksi katsomaan, kun poika nyt ei ollut kovin.. yhdyskuntakelpoinen? Niin jos jollakin löytyisi tähän sopiva hahmo niin todellakin juonimaan! Suhde voi olla myös erilainen, kun tällaista ajattelin vain nopeasti xD
Heitin myös roolin tuonne peluu puolelle!

Nimi: Corpiet

16.08.2019 23:44
Iltaa Sonya, mitä kuuluu?
En ainakaan muistaisi mitään joka koskisi suoraan sua, sen vaan että The Lucky 13'nin risti- ja ruutuässän paikat on mennyt ja se kysymys, että voiko pinterest-tauluja (ja lisätysti youtube-soittolistoja) linkata hahmoprofiileihin?
Muttah, mä oikeen mielelläni juonisin sun kanssa, mulla on tossa jengissä tämä ruutuässä Iskra, joka on Dealerin tuttu jo ennenkuin jengi perustettiin, hyvin avoin ja sosiaallinen ihminen, sulava suustaan ja kuolemaansa asti lojaali ystävilleen, sekä erinomainen taktikko, joka ei arvosta korttipeleissä huijausta. Lisäks mulla on Minke, josta en oo vielä varma että onko se joku matala-arvoinen kortti vai vaan joku jengin yhteistyöläinen, mutta siis tommonen aiemmin riivattu neiti, joka kaivo silmänsä jotta tämä riivaus loppu, hyvin vakaa jalat maan päällä tyyppinen persoona, ei oikeen ylläty enää mistään. Kummankin suunnitelmat on vielä suht alussa, et melkeen mikä vaan juonikuvio on mahdollinen.
Harley, kävin heittämässä nuo roolit peliin.

Nimi: Sonya

16.08.2019 22:45
Iltaa!
Kotiuduin onnistuneesti reissusta ja nyt on vihdoin aika palata arkeen. Ei haittaa yhtään, päin vastoin olen innoissani paluusta töihin, treeneihin ja muuhun arkimeininkiin, ja lisäksi lempivuodenaikani syksy on nurkan takana! <3

En nyt viimeisimmän vierailuni jälkeen ole chatti lukenut tarkemmin, oliko jotain meikäläistä koskevaa?

Jengikuvioista mulla sen verta, että kunnianhimoisesta kympistä tulee nimeltään Valerian Miller, iältään 28 vuotta. Hän kuuluu patoihin, tavoittelee pataässän paikkaa ja liittyi jengiin voittamalla jonkun ässistä korttipelissä ja saavutti suoriltaan nelosen arvon. Ei ole ollut mukana nyt kuin ehkä viitisen vuotta, eli on edennyt arvoasteikolla todella tehokkaalla tahdilla. Miehen mukana kulkee amurinleopardikissan näköinen eläindemoni nimeltä Leo. Demonikatin nimi juontaa juurensa Valerianin edesmenneeseen kaksoisveljeen Leonardiin. Demonien touhuihin sekaantumisen takia ajautui alun perinkin uhkapelien maailmaan, yksityiskohdat vielä auki. Jahka hänen kanssaan mielii jotain suhdekuvioita yms. juonia niin antaa tulla!

Nimi: Corpiet

16.08.2019 22:09
Hellyydenkipeä pieni lapsonen :'D Muttah, vastailen noihin rooleihin ja pompin varmaan itsekkin pois koneelta :') Kuva on upea niinkuin yleensäkin :')

Nimi: Harley

16.08.2019 21:49
Voi kissaa :D Häntä leikityttää, koittaa kerjätä huomiota. Mutmut olin tuossa välillä poissa koneelta ja muuta häslinkiä, mutta sainpa roolit väännettyä, löytyvät siis pelistä. En varmaankaan enää ole tässä kovin kauan, ehkä vielä kotvasen sählään hahmotietojen kanssa. Yksi päivä tein muutes kuvaa Setepahille (nykyisessä muodossaan eli tässä ajassa eikä menneessä niin kuin se aiempi kuva) joten tässä linkkiä:
http://u.kahvipaketti.com/u/37840388063.png

Nimi: Corpiet

16.08.2019 20:07
Hän ei arvosta mun kirjotusta, koittaa jahdata sormia ja hiirtä ja muuta mukavaa :') Muttah, älä turhaan stressaa rooleista, kirjotat sitten kun tuntuu siltä :')

Nimi: Harley

16.08.2019 20:01
Eipä mitään, itsekin vaan jumiuduin selaamaan youtube-videoita enkä ole saanut oikeastaan mitään hahmotouhuja eteenpäin (ei ole häävisti kirjoitusfiilistä nyt, dunno) Menen tästä lukeen roolit mutta en tiedä vastaanko niihin enää tänään. Mukava että pääset hoitamaan kissaa pariksi päiväksi, hauskaa yhteistä viikonloppua teille :D

Nimi: Corpiet

16.08.2019 19:58
Alright, roolit on nyt tuolla, Jerry tuntuu jälleen vähä tönköltä, mutta eiköhän se siitä.

Nimi: Corpiet

16.08.2019 19:49
Äääh, sori kun katosin, mutta tässä oli muutama juttu käynnissä, nimittäin sain vihdoin mun peruukin postista ja siskon kissa tuli nyt viikonlopuks vahdittavaks :'D Muttah, kaikki on nyt järjestyksessä ja kirjottelen tässä parhaillaan noita rooleja.

Nimi: Harley

16.08.2019 18:47
Jep munkin pitää päivitellä Aviva (ja siihen liittyen tietty Iscariot ja Ilyakin) En tiedä milloin keritään Sonyan kanssa jatkella noita pelejä, joita varmaan tarvitaan vielä jokunen ennen kuin ollaan siinä pisteessä että Aviva muuttaa, mutta on meillä jo juonirunko kehiteltynä.

Nimi: Corpiet

16.08.2019 18:22
Juu, ei mitään kiirettä, nimittäin mun pitää vielä kirjottaa Harmonyn tiedot loppuun :'D

©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com