Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chatroom

Vain hyväksytysti liittyneille pelaajille! Tervetuloa kuumimpien juorujen, villeimpien juonien ja arkisten höpötysten pyhättöön! Tässä nurkassa sana on vapaa ja rajaton, koski puheenaihe sitten peliä, siviilielämää, maailmankaikkeutta tai kaikkea niiden väliltä, päältä, alta ja ympäriltä. Erinomainen palsta myös peliseuran huhuiluun!
 

Uutisia vanhoille pelaajille

Kesäkuu 2019 Tervetuloa roolipelin uusille väliaikaisille sivuille! Tutustukaa rauhassa ja huolella etenkin uusiin alueisiin, saaren yhteiskuntarakenteeseen sekä pieniä muutoksia kokeneeseen hahmotietolomakkeeseen. Aloittakaa tämän jälkeen hahmojenne tietojen päivittäminen ja lähettäkää ne sähköpostiin Liittyminen-osion kautta löytyvien ohjeiden avulla. Chat on auki vanhaan tuttuun tapaan, mutta pelejä toivotaan jatkettavan kunnolla vasta, kun hahmosi päivitetyt tiedot ovat menneet läpi! Keskeneräisiä pelejä saa jatkaa, mutta ettehän aloita uusia päivittämättömillä hahmoilla! Jos sinulla on aikaa pelata, sinulla on aikaa päivittää hahmojesi tiedot! ;)

 1  2  3  4  5  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Nanaba

16.07.2019 18:37
Eipä mitään, sitä sattuu ;D

Nimi: Harley

16.07.2019 18:31
Noin ikään, nyt on lisätty kuvalinkit. Pahoittelut virheestä!

Nimi: Harley

16.07.2019 18:26
Oh dear miten mää onnistuin unohtamaan ne, menen korjaamaan. Hyvä kun huomautit!

Nimi: Nanaba

16.07.2019 18:22
Heij huomasin muuten, että tuolla Bomin tiedoissa ei kuvalinkit näy/ovat unohtuneet?

Nimi: Nanaba

16.07.2019 18:18
Jees, passaa oikein hyvin! nyt sitten innolla oottelenkin Leónin tietoja. c:

Nimi: Harley

16.07.2019 18:10
Noin, tiedot lisätty! Also mulla olisi jonkinlainen idea mielessä ensitapaamiselle: Leónin olisi tarkoitus olla muusikko (en tiiä onko ihan sooloileva vai olisiko hällä takana joku bändi, vielä mietinnässä) joten ehkäpä Bom on päätynyt jonnekin random kuppilaan jossa hän on keikalla ja sitten soittelun jälkeen juttelevat tms.?

Nimi: Harley

16.07.2019 17:43
Nanaba, kävin äskön hyväksymässä Bomin tiedot ja käyn lisäämässä ne heti! Ihania nuo molemmat uudet kuvat. Ja en ole itse asiassa aivan satavarma, mutta oon elänyt käsityksessä, että ihmissudet kyllä suurimman osan eri lajeista tunnistaisi hajuaistin perusteella. Ainakin omat lajitoverit erottaa joukosta. Pitää tarkistaa vielä Sonyalta, etten ole saanut väärää käsitystä ja neuvo täällä väärin :'D Mutta mutta, pelataan vaikkapa sitten Bomin ja Leónin ensitapaaminen kunhan saan poikaseni peliin.

Nimi: Nanaba

16.07.2019 16:23
Oki doki Harley, eipä siinä. c: lähetin nyt Bomin tiedot ja lisäsin sen toistaiseksi ainakin Kruuukaupunkiin.

Tuli muuten mieleen, että haiseeko eri lajit erilaiselta/voiko niitä tunnistaa ominaistuoksun perusteella? Tulin tätä miettineeksi, kun Bomilla ainakin on tarkka nenä niin olisi natsaa jos vois vaikka voisi lajitoverinsa näin tunnistaa. :d Ja siis, voidaan me ensitapaaminenkin totta kai roolia! Jos Bom olisikin toisen suden jo aiemmin löytänyt, León tuskin olis saanu olla kovin rauhassa tähän asti. XD

Nimi: Harley

16.07.2019 10:20
Eggnat, hän kuulostelee oikein mielenkiintoiselle, erinomainen lisäys saaren alamaailmaan :D Tietenkin myös politiikkaan kaivataan lisää porukkaa, joten aina vain plussaa. Hui, hän voisi tulla joko hyvin tai hyvin huonosti toimeen tuon ehkä (vahva ehkä) tulevan haltiaukkoni kanssa joka kans olisi neuvostolaisia.

Nimi: Eggnat

16.07.2019 10:00
Selvä! Tuli eilen valtava inspiraatio uuteen hahmoon (apua), joka voisi liittyä tällaiseen laittomaan kauppaan. Ajattelin sellaista ylimystöherraa, joka taustalla rikastuisi laittomien esineiden myynnillä. Hän sattaisi myös olla niin narsistinen, että yrittäisi tunkea itseään Neuvostoonkin, ken tietää ;) Katsotaan miten hahmo kehittyy

Nimi: Harley

16.07.2019 09:49
Frosty, en valitettavasti osaa sanoa tähän oikein juuta tai jaata, kun demoneista kertovaa kirjaakaan ei vielä ole julki. Jätän tämän siis suosiolla Sonyan vastattavaksi kunhan hän palaa, etten sekoita mitään. Mutta kovasti tsemppejä opiskelijakämppään totuttelussa, varmasti jännää muuttaa jo näin nuorena omilleen. Toivottavasti kotiudut sitten syksyn tullen nopsasti. Mulla muuten olisi eräs tärkeä kysymys koskien Fedorin ja Nikolain aikajanoja eli siis. Oon nyt vakavissani harkinnut vekslaavani poikani sukupuuta niin, että Ilya ei ole hänen isänsä, vaan isoisänsä. Tämähän tietty vaikuttaa radikaalisti vuosilukuihin. Ilyan syntymäpäiviä en muokkaa, mutta väliin tulee se yksi sukupolvi, joten Nikolai olisi syntynyt about 1830-luvulla (kuollut sitten 1850-luvulla). Tämä ei sinänsä hirveesti vaikuttaisi tyyppien suhteisiin, koska Ilya ei siinä yhtälössä ole mitenkään isossa osasssa. Pyrrikin on käsittääkseni ollut kateissa vielä tähänkin aikaan joten niitä keskusteluja häneen liittyenkään ei tarvisi perua? Mitä mieltä olet? Jos tämä ei sovi tai käy järkeen, palaan sitten originaaliin.

Nanaba, wooh onnittelut menneisyyden kirjoittamisesta, hienoa että inspiraatio iski. Niin se tuppaa välillä tulemaan ihan puskista :D Mutta jep, kyllä olisin Leónia tekemässä tässä lähitulevaisuudessa valmiiksi. Pienimuotoinen ongelma tässä on, etten tiedä millä tolalla Kiiwin suunnitelmat on, sillä León liittyy erääseen hänen hahmoonsa ja menneisyydet ovat siten liitoksissa. Aattelin kuitenkin poikaseni asuneen ehkäpä vuoden verran Vechnostissa (20-vuotias eli 19-vuotiaana päätynyt saarelle), joten hän on toki voinut tavata Bomin jo jossain välissä, vaikka ensitapaaminenkin olisi hauska pelata. En valitettavasti hänenkään asuinpaikasta osaa sanoa D: Mitä gängiin tulee niin se on vielä vähän abstraktimman idean tasolla, mutta jos koskaan jengin saisi kokoon se varmaankin toimisi Kalmankidassa.

Nimi: Nanaba

16.07.2019 06:01
Kehräh nOH sitä menneisyyttähän tässä päivät tuskailinkin, ja heti kun pääsin sanomasta arvarkaas mikä tänä yönä syntyi. :'D Bommipoika on siis enää asuinpaikkajärjestelyjä vailla.

Nimi: Nanaba

15.07.2019 22:33
Iltojaa, Bomin menneisyys ei oikeen edisty.. Oli muutenkin tarkoitus uusia se kokonaan mutta eii ideoita. :d Sitten pitäis repäistä sille asumisjärjestely jostain ja jospa jotain ammattiakin kaavailin.

Harley, oliko sulla se toinen hukkaherra vielä? Mietin just että jos näille kahdelle sitten joku peli tulee niin tuntisivatko ennestään tms, tai miten sen mahd. gangeilyn laita? Oon näiden takia jättänyt nuo asumislokaatiot yms auki, jos ne sattuis sit olemaan jotenki olennaisia/pystyis hyödyntämään. :D

Nimi: Frosty

15.07.2019 22:11
Hyvää iltaa :D porukat lähti eilen Ouluun joten mää harjottelen syksyä varten keskiviikkoon asti opiskelijakämpässä asumista (lukio siis ulkopaikkakunnalla). Eilen kirjottelin vähän Jacquin tietoja, tänään pitäis jatkaa jonkin hahmon parissa~
Mullakin ite asiassa on pelimaailmaan liittyvä kysymys, eläindemoneista tosin. Devalla siis ois tarkotus olla enemmän tai vähemmän hoidettavana sellanen iso musta kissa (originaalia, kyllä), jonka tarkoitus olis olla eläindemoni. Mietin että miten ne mahtaa erota ihmisdemoneista muuten, kuin ulkonäön perusteella, vai eroaako mitenkään? :D

Nimi: Harley

15.07.2019 21:19
Eggnat, hyvä kysymys. Laitonta tavaraa tietyissä määrissä lienee juu, mutta valvonnan tarkkuudesta en ole varma. Vartiosto ehkäpä jotain tullitarkastuksia tekee, kun tavaraa liikutellaan kaupunkien välillä, mutta varmastikaan syyni ei ole niin tarkka kuin ihmismaailmassa. Laitonta tai vähintään epäeettistä tavaraa ovat ainakin taikaeläinten osat (yksisarvisten sarvet, feeniksin sulat, et cetera) joita kaupitellaan milloin koristeeksi ja milloin taikajuomien ainesosiksi. Sama pätee taikaolentoihinkin, eiköhän hieman Vartiosto huolestu jos joku myy vaikkapa ihmissusien hampaita tai vastaavaa, enkä tiedä onko nuo pullotetun veren tarjoilut varsinaisesti hyväksyttyä (esim. Costa Classiquessa). Jotkin mustan magian taikakalut ja kirotut esineet myöskin uskoisin kuuluvan kieltolistalle yleisen turvallisuuden takia. Kalmankidassa salakuljetus ynnä muu musta pörssi eniten kukoistaa, mutta etsivä löytää markettinsa muualtakin, Lumokeidas ja Usvanloukko ovat nekin aika oivia paikkoja. Tähän päälle tietty vielä esim. huumediilaukset. Eli kyllä, toki on hämärää bisnestä :D

Nimi: Eggnat

15.07.2019 19:40
Tulinpas tässä pyörähtämään pikaisesti kysymään.. Onko Vechnostissa ketään laittomien esineiden toimittajaa ja mitä on laittomat esineet xD

Nimi: Harley

14.07.2019 17:09
Jepjep, varmasti se on yksi asia jonka pohjalta voivat bondata. Oottelen innolla kirjaasi!

Nimi: Sebarus

14.07.2019 17:07
No sehän sattuukin osuvasti, sittenhän heillä on hieman enemmänkin yhteistä jonka päältä samaistua. Kirjastonhoitaja ei nimittäin ollut näillä näkymin itsekkään maaginen tai tiennyt mistään maagisesta ennen kuin ryhtyi kirjastonhoitajaksi. Ja mukavaa, jos sopii.

Nimi: Harley

14.07.2019 16:59
Sopii toki, Nikolai on neuvonut kykyjensä mukaan. Hänkin on vähän ulalla taikamaailman saloista, koska ei eläissään edes tiennyt mistään maagisesta, joten ei ole paras tietolähde, mutta yrittänyt parhaansa mukaan autella. Ja toki tuollainen teos kävisi kirjastoon, miksipä ei! Sinne periaatteessa mitä tahansa voidaan lisätä, joten jos sulla on intoa niin kirjoita ihmeessä.

Nimi: Sebarus

14.07.2019 16:57
Ainiin muuten, ja mää puhuin aikaisemmin kirjastoon kirjoittamisesta niin olisiko kirjastolla tarvetta kirjalle kaivostyön vaaroista Vechnostissa?

Nimi: Sebarus

14.07.2019 16:54
Varmaankin, ja kirjastonhoitaja on varmaan hakenut Nikolailta vähän opastusta siihen miten kirjasto ja yliluonnollinen maailma toimii?

Nimi: Harley

14.07.2019 16:46
Sebarus, hyvä jos viivästys roolien kanssa ei haittaa, yritän kuitenkin reipastua niitten kanssa mahd. pian. Kirjastonhoitaja kuulostaa oikein suloiselle! Tulevat varmasti siis erinomaisesti juttuun, kun samanhenkiset ujot ja alakuloiset ovat :D Kuulostaa myös hauskalle, että hän olisi uudempi kirjastonhoitaja, Nikolai on vaan voinut hengailla siellä sitten edellisen tyypin kanssa. Ehkäpä heille jonkinlainen kaveruus on ehtinyt muutaman vuoden mittaan muodostumaan?

Nimi: Sebarus

14.07.2019 16:26
Päivää! Harley, ei mitään kiirettä, vastaat sitten kun siltä tuntuu. Ja udella saa ilman muuta! Kovin yksityiskohtaisesti en ole vielä kirjastonhoitajaa suunnitellut mutta todennäköisesti hänkin on hieman ujo ja sellainen hieman säikky ja alakuloinen/väsynyt. Hän on käytännössä vastoin tahtoaan kirjastossa hommissa sekä Vechnostissa, joten hän on hieman peloissaan mutta samaan aikaan kiinnostunut kaikesta omituisesta ympärillään. Mietin että hän olisi suhteellisen uusi kirjastonhoitaja, että hän olisi varmaan ollut vain muutaman vuoden hommassa mukana, mutta Nikolai on minun puolestani voinut hyvin olla kirjastossa asukkaana jo edellisen kirjastonhoitajan aikana.

Nimi: Harley

14.07.2019 15:56
Tervehdys, pörrään tässä on/offisti jonkin aikaa. En tiedä varmaksi, saanko juuri nyt kirjoitettua reploja peliin, roolausfiilis hiukan tökkii. Koitan silti vähän jatkella hahmoremontteja, eritoten tuota Nikolaita. Sebarus, saisinko udella hieman, minkälainen tyyppi tarkemmin ottaen kirjastonhoitajasi on luonteeltaan et cetera? Mietin kans hieman hänen ja Nikolain tuttavuutta, että kauanko aikaa kirjastonhoitaja on hoitanut kirjastoa? Aattelin sentapaista aikajanaa, että Nikolai olisi ainakin pari vuosikymmentä haamuillut kirjastossa, mikäli se vaan sopii.

Nimi: Harley

13.07.2019 21:12
Eipä mitään, kerkesin järjestellä hahmotiedostoja ynnä muuta. Luin juuri roolit läpi ja ootan innolla miten kukin peli jatkuu ~ Tänään en enää valitettavasti saa kirjoitettua reploja, koska sovin viettäväni loppuillan siskoni kanssa. Siirtynee siis huomiselle tai ehkä myöhemmälle, riippuen vähän onko huomiselle meillä jotain menoa.

Nimi: Sebarus

13.07.2019 20:57
Näin, anteeksi kun kesti.

Nimi: Harley

13.07.2019 18:22
Sebarus, mulla ei ole mitään erityisempiä toiveita, kirjoita sellainen aloitus kun susta tuntuu sopivalle, mukautan sitten roolini siihen mitä keksit. Greed voi olla näin esimerkkinä vaikka nuuskimassa jossain Sudenpesän lähettyvillä metsikössä. Oli tilanne mikä hyvänsä kyllä Greedin saa siihen jollain tapaa sekoitettua :D

Nimi: Sebarus

13.07.2019 17:30
Päivää päivää! Koitan tässä itsekkin kirjoittaa rooleja. Onks sulla Harley mitään toiveita siitä että mistä aloitetaan tuo Chorin ja Greedin peli?

Nimi: Harley

13.07.2019 17:22
Terve ihmiset, käväisin äskön heittämässä replat peliin ja nyt pyörin tässä on/offisti jokusen tunnin.

Nimi: Harley

12.07.2019 21:31
Pahoittelut kun katosin yllättäen, lähdettiin tosiaan sinne kauppaan ja vasta kotiuduin. En kauaksi aikaa tähän jää, kunhan vielä piipahdan vastaamassa näihin viesteihin. Sebarus, aloitellaan siis huomenissa ja jatketaan muitakin pelejä, kuulostaa oikein hyvälle järjestelylle. Ja ihan loistavaa, jos Nikolai voisi olla kirjaston kummitus! Hän tuommoisena arkana hissukkana ei halua aiheuttaa mitään harmia, mutta varmasti välillä tykkää jutella kirjastonhoitajan kanssa, varsinkin jos saa kirjallisuudesta keskustella. Eggnat, eläpä yhtään moiti, sun kuvaukset on erittäin mainioita ja saa hyvän kattavan käsityksen hahmosta.

©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com