Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chatroom

Vain hyväksytysti liittyneille pelaajille! Tervetuloa kuumimpien juorujen, villeimpien juonien ja arkisten höpötysten pyhättöön! Tässä nurkassa sana on vapaa ja rajaton, koski puheenaihe sitten peliä, siviilielämää, maailmankaikkeutta tai kaikkea niiden väliltä, päältä, alta ja ympäriltä. Erinomainen palsta myös peliseuran huhuiluun!
 

Uutisia vanhoille pelaajille

Tammikuu 2020  Uusi vuosi, uudet kujeet! Suoritamme muuton uudelle (toivottavasti) lopulliselle domainille kesään mennessä, joten sen aikaa tämä nykyinen sivusto toimii säästövirralla. UUSIA HAHMOJA EI OTETA VASTAAN! Lisäksi suuret juonikuviot (vaalit jne.) saavat odottaa uusien sivujen aukeamista. Kevät onkin nyt loistavaa aikaa remontoida vanhat hahmot ja suunnitella uusia, etenkin politiikka mielessä pitäen! Roolipeli ja chatroom ovat tavalliseen tapaan käytössä, mutta nykyistä sivua ei pahemmin päivitetä. Kaikki hahmojen tiedot yms. päivitetään sitten vasta uusille sivuille. Kiireellisissä asioissa käänny sähköpostin puoleen!

Marraskuu 2019  Vaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja muistuttaisin kaikkia mahdollisuudesta asettaa jo olemassaoleva hahmo ehdolle tai luoda täysin uusi hahmo Neuvostoon. Uusi Neuvosto muodostetaan tammikuun aikana ja kaikki ehdolla olevat hahmot valikoituvat sinne automaattisesti (koska näissä vaaleissa ei ainakaan ole kilpailusta huolta, kahden vuoden päästä voi sitten olla eri tilanne). Tyhjät paikat täytetään NPC-hahmoilla, ja olisi tietenkin pelillisesti kaikkein parasta, jos Neuvostossa olisi muidenkin kuin meidän ylläpitäjien suunnittelemia hahmoja. Sonyalta tulee Kalmankidan, Sudenpesän, Lohikäärmekodon ja Lehväskätkön edustajat, Harleylta tulee Aurinkolahden, Jalopuun ja Lumokeitaan. Muut kylät ja kaupungit ovat vielä vapaina, joten lähtekää reippaasti mukaan saaren poliittisiin käänteisiin! Jos on kysyttävää, kysele tässä chatissa tai laita sähköpostiaa!

Kesäkuu 2019 Tervetuloa roolipelin uusille väliaikaisille sivuille! Tutustukaa rauhassa ja huolella etenkin uusiin alueisiin, saaren yhteiskuntarakenteeseen sekä pieniä muutoksia kokeneeseen hahmotietolomakkeeseen. Aloittakaa tämän jälkeen hahmojenne tietojen päivittäminen ja lähettäkää ne sähköpostiin Liittyminen-osion kautta löytyvien ohjeiden avulla. Chat on auki vanhaan tuttuun tapaan, mutta pelejä toivotaan jatkettavan kunnolla vasta, kun hahmosi päivitetyt tiedot ovat menneet läpi! Keskeneräisiä pelejä saa jatkaa, mutta ettehän aloita uusia päivittämättömillä hahmoilla! Jos sinulla on aikaa pelata, sinulla on aikaa päivittää hahmojesi tiedot!

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Harley

12.01.2020 17:12
Heissanhei, toivottavasti kaikilla on alkanut uusi vuosi mukavissa merkeissä (2020, onpas futuristinen luku) Tosiaan me katsottiin järkeväksi pistää pelin isot tapahtumat tauolle, kunnes ollaan saatu muutto taputeltua, myös vaalit lykätään myöhemmäksi. Tässä on siis reilusti lisäaikaa ideoida omia johtajahahmoja, tehkää ihmeessä poliitikkoja jos suinkin inspiraatiota löytyy! Mullakin tulee olemaan tiiviit aikataulut ja kosolti stressiä, kun valmistaudun yo-kokeisiin ja paahdan loppuja lukiokursseja kasaan yms. Olen edelleen hiljaisempi pari seuraavaa kuukautta, mutta huhtikuussa liepeillä aktivoidun, jahka oon selviytynyt kirjoituksista. Eipä muuta tällä erää, pikainen infovisitointi vain. Kaikille tsemppejä kevääseen!

Nimi: Sonya

08.01.2020 16:23
Hei vaan kaikille!

Mun viime vierailusta onkin ehtinyt jo vierähtää yli kuukausi. Tässä välissä oli Etelä-Afrikan matka (mahtavaa oli ja hyvin meni), sitten muutin Kotkaan ja nyt just aloitin koulun ensihoidon AMK:ssa. Kevät jatkuu aika kiireisenä omalta osalta, suht hektinen ja toiminnantäyteinen tulee olemaan tämä fuksikevät, mutta riemulla odotan kaikkea tulevaa! Kaikin puolin siis kuuluu hyvää minulle, mitäs teille? :)

Mitä tähän peliin tulee, niin ennen kesää tapahtuu uusi ja (toivottavasti) lopullinen muutto. Vechnost siirtyy täysin omalle domainilleen. Vielä on auki, miten/millaiseksi saisimme itse pelialustan kyhättyä, mutta kaikki selvinnee aikanaan ja infoamme Harleyn kanssa sitä mukaan, kun hommat etenee. Siihen asti voitte rauhassa jatkaa pelejä ja touhuja täällä. Pyydän kuitenkin, ettette loisi uusia hahmoja tälle sivustolle - tai oikeastaan se ei ole edes pyyntö, vaan käsky. Suuret ja pienemmätkin juonelliset tapahtumat menevät nyt ensi kevääksi jäihin, jotta me ylläpidossa voimme keskittyä suntuubista evakuoimiseen. Myöskään uusia pelaajia ei nyt keväällä oteta mukaan. Sitten kun uusi sivusto saadaan auki, mainostamme oikein urakalla ja järjestämme kunnon vaalit ja tapahtumia jne. Omia "yksityispelejä" saa tietenkin jatkaa ihan vapaassa tahdissa! Mutta tämä nyt tiedoksi, ettei kukaan ihmettele, jossei täällä tapahdu mitään tai jos hahmot ei mene sähköpostin kautta läpi. Lisäilemme hahmojen päivitettyjä tietoja ja uusia hahmoja sitten uusille sivuille vasta. Sivut tulevat siis siirtymään aikalailla tällaisenaan: remonttia ei ole enää tulossa, eivätkä nykyiset tiedot muutu. Ensi kevät olisi siis loistavaa aikaa remontoida vanhat hahmot ja suunnitella uusia, erityisesti politiikka mielessä pitäen!! :)

Nimi: Harley

20.12.2019 23:16
Halojaa, tässä iltaisella piipahduksella pitkän taukoilun jälkeen. Pahoittelut, etten ole käynyt about kuukauteen tässä edes kääntymässä. Ei ole oikein tapaistani olla näin kauan yhteen putkeen kadoksissa, mutta koulustressi ja muut syksyn hektiset hulinat ovat pitäneet kiireisenä ja aika rientänyt melkoista vauhtia. Musta ei varmaan kuulu enää tässä loppuvuonna, aijon keskittyä joulufiilistelyihin perheen parissa. Tammikuun puolenvälin tienoilla sitten aktivoidun, olisi nuo vaalijärjestelyt tiedossa. Nyt mun puolesta lämpöistä joulua (niille jotka sitä viettää) ja erittäin rentouttavia lomia ja iloista uuttavuotta!

Kiiwi, hiljaista tosiaan, on tainnut kaikilla pukata menoa ja vilskettä. Toivottavasti oot saanut kouluhommelit pakettiin ja voit nauttia lomista rauhassa. Ikävä että sun näppäimistö sanoi ihtensä irti, mutta hyvä että sait siihen uudet tilalle. Ja hei, onpas kiva että Adrianille oot saanut lisää ideoita, oottelen innolla millaiseksi hän muotoutuu kun saat muokatut tiedot kasaan. Sullekin vielä näin erikseen ihania jouluja, take care <3

Nimi: Kiiwi

14.12.2019 16:56
Näköjään hilhasta ollu :'D no mutta ei se mitään, sepostelempa silti oman viestini perään
Joulu lähestyy ja kouluhommat kaatuu päälle, ihanuutta <3 mutta ei sentään ihan toivoton tilanne, kiirettä vaan pitää. Ainiin, asiaa ei myöskään auttanut se että edellispäivänä läppärin näppäimistö lakkas toimimasta x_x Vaikka en mie tietokoneista paljoo ymmärräkkään syvällisemmin ni osaan mie sentään ohjeita netistä ettiä ja toimia niitten mukaan mutta mitkään fiksauskeinot ei auttanu, joten eilen kävin sitten ostamassa jonkun halppisnäppäimistön.
Sain tänään kans jonkun ihme vision siitä, mihin suuntaan haluisin Adriania hahmona viedä ja fiksaillla, mikä on oikeen jees. Vähän mahollisesti kykyjen muuttelua ja vähän luonteenkin muokkausta enemmän siihen suuntaan että siitä tulis vielä joskus normaalihko yhteiskunnan jäsen :'D

Nimi: Kiiwi

27.11.2019 15:34
Holla taas pitkästä aikaa. Saan ite aktivoiduttua eeehkä vasta sitten kun "joululoma" alkaa elikkäs joskus siinä 10.pv jälkeen. Riippuu toki koska saan yhen loppuesseen ja e-tentin sitten tehtyä et saattaa mennä pidempäänkin. Ihanasti taas kärsin omista valinnoistani kun jälleen kerran oon jättäny kaiken vähän viimetinkaan ja tehny vasurilla. Koska sitä oppis? x_x

Nimi: Frosty

25.11.2019 00:56
Omatunto alkoi kolkuttaa kun en ole täällä pitkilleen käynyt ja itsestäni mitään elonmerkkejä antanut, hyvä huomata etten ole suinkaan ainoa epäaktiivinen :') Taukoilen vielä määrittelemättömän pitkän ajan, koitan aktivoitua viimeistään siinä vaiheessa kun siirrytään *the* uusille sivuille. Hyvää syksyn/talven jatkoa vaan kaikille ja Sonyalle ihanaa Etelä-Afrikan reissua! <3

Nimi: Harley

18.11.2019 17:30
Terve, hyppään tässä chatinkin puolella välillä. Rästitehtäviä ja koeviikkoa ynnä muuta ressiä pukkaa, mutta ei tässä sen ihmeempiä. Corpiet, ei minkään sortin hätää, taukoile aivan rauhassa niin kauan kuin on tarvis. Pistän sulle listaan taukomerkinnän. Vaikuttaa koko pelaajaporukalla olevan nyt loppuvuodesta haipakkaa nettimaailman ulkopuolella, joten varmaan itse kukin ollaan enempi vähempi paussilla. Tsemppejä ja jaksamisia, muistathan levähtääkin ~

Nimi: Corpiet

17.11.2019 15:07
Heissan ihmiset, pahoitteken taukoilu, mutta valitettavasti kiireitä on edelleen loppuvuoteen asti, joten aktiivisesti tulen paikalle vasta tammikuun puolessavälissä. Chatissä saatan pyörähtää kuitenkin pariin otteeseen.

Nimi: Harley

05.11.2019 17:27
Terveterve. Taas olen tauonnut, mutta täällä vaikuttaa olleen muidenkin osalta hiljaista. Käyn tässä samalla visiitillä nyt vihdoin vastaamassa peliinkin. Kaikenlaista hulinaa on mulla meneillään kuoroproggiksesta näytelmäsuunnitelmiin. En melkein saata uskoa että spooky season hujahti noin vain ohi, en ehtinyt kuin yhen Halloween-elokuvan kahtoa ja harmittaa suuresti. Lumet ja jäätkin ilmestynyt maahan kuin tyhjästä, hirmuista kyytiä talvi lähestyy. Mutta ei tässä sen ihmeempiä, ihan ookoosti sujuu, vaikka kouluhommat vähän tökkii ja stressaa miten setvin tehtävät joissa oon jäänyt jälkeen.

Sonya, oi että miten jännittävää tuo sun lähtö Etelä-Afrikkaan, uskomatonta miten pian sekin koittaa. Isot onnittelut opiskelukuvioista, mahtavaa että sulla on ensi vuonna tiedossa opintojen aloitus! Todella kovasti tsemppejä pääsykokeeseen, toivottavasti saisit vielä paikan ykkösvaihtoehdosta ja mukavan kämpän sitten uudesta kotikaupungista, mikä ikinä se tuleekaan olemaan. Mutta ei murhetta pelistä, ota iisisti vain ja palaile kun aikaa piisaa enempi, yritän sillä välin pitää huolta päivittelystä. Varmasti viestitellään keskenämme, mutta anyway toivottelen jo hyvää loppuvuotta!

Nimi: Sonya

26.10.2019 15:30
Lisäyksenä vielä, että vastasin roolipeliin ja vastailen sinne edelleen marraskuun ajan aina ehtiessäni, jotta saadaan menossa olevat pelit päätökseen! :3

Nimi: Sonya

26.10.2019 15:04
Syystervehdys kaikille!

Tulin ilmoittamaan olevani hieman on-off vuoden loppuun asti, eli älkää suotta huolestuko, vaikkei minusta kuuluisi viikkoihin mitään. Tulen aina välillä piipahtamaan ja touhuilen kulissien takana sivujen päivittelyn kimpussa aina välillä nyt vielä marraskuun ajan, mutta joulukuussa koittaakin sitten kauan odotettu Etelä-Afrikan matka.

Heti reissulta kotiuduttani edessä on muutto, tosin vielä on epäselvää, että minne. Yhteishauan tulos on tällä hetkellä sellainen, että olen päässyt pelkällä todistuksella 3. vaihtoehtoon, mutta vielä olisi pääsykoe 1. & 2. vaihtoehtoja varten, ja hyvät saumat päästä niihinkin. Jännityksellä siis odotetaan, minne päin Suomea pääsen kouluun lähtemään, mutta se on nyt varmaa, että mun välivuodet on taputeltu ja pääsen vihdoin opiskelemaan!

Näissä puitteissa siis erinomaista loppuvuotta kaikille, palailen kunnolla kuvioihin heti tammikuusta! Tosin uudella paikkakunnalla uudessa koulussa voi olla alkuun häslinkiä, joten ei huolta vaikken ihan heti silloinkaan ilmestyisi! Mutta kyllä mä nyt jossain kolossa kerkeen tännekin asettua :)

Nimi: Harley

24.10.2019 20:17
Terve, vähään aikaan en ole taas ehtinyt tänne suuntaan, mutta äskön kävin postaamassa roolit. Mitäs tässä, nsimmäinen laulutunti tuli ja meni ja siitä jäi ehottomasti positiivinen fiilinki, oikein rohkaiseva kokemus jännityksistä huolimatta ja hyvillä mielin ootan seuraavaa tuntia. Mitään sen spesiaalimpaa ei ole meneillään, arki on tällä haavaa melko hektistä ja kuluttavaa, huomaan olevani aika väsyksissä. Voi siis olla että jatkossakin oon tälleen hieman epäaktiivisempi, piipahtelen kuitenkin.

Sebarus, ymmärrän hyvin ettet ole yo-rumbalta ehtinyt tänne, no worries. Mahtava kuulla että kokeet sujui hyvin, onnitteluja niitten selvittämisestä! Toivottavasti oot päässyt nyt niitten jäljiltä rentoutumaan ja rauhoittumaan, viehän se opiskelu-urakka mehut. Tässä vaikuttaisi vähän yhdellä sun toisella olevan kiirettä ja hulinaa, kun sekä peli että chatti on vähän hiljaiselolla, joten elä ihmeessä stressaile reploista tai muistakaan pelihommeleista. Jaja kiitos vielä tsemppaamisista, sulle myöskin voimia!

Corpiet, vähän pelijutuista kysymystä. Ensiksi noista Jayn ja Genen kuvioista, elikkä tuo peli varmaankin tuli päätökseensä? Mun puolesta voijaan jättää heijät tauolle (ja voit ettiä Jaylle vaikkapa jotain muuta seuralaista) tai jos haluut voijaan toki tehdä loikka nykyaikaan ja siihen että Jay ja Gene jonkin kommelluksen kautta törmäilee Vechnostissa, ihan miten mielit. Gabriellella ja Ilyalla varmaankin hypätään suoraan niitten seuraavaan tapaamiseen? Raquelilla ja Hasanilla voisi tässä myös skipata seuraavaan aamuun. Plääninä mulla oli vähän, että Hasan vaan katoaa omille teilleen, joten voit tahtoessasi vaikka kirjoittaa siitä että Raquel heräilee yksin tyhjässä kartanossa jne.

Nimi: Sebarus

18.10.2019 22:32
Terve taas pitkästä aikaa ja hyvää syyslomaa! Sori ku en taas ole ollut aktiivinen, on ollut sen verran puuhaa ensin kirjoitusten kanssa (menivät suhteellisen hyvin todennäköisesti, pisterajoja kun ei ole vielä julkaistu niin ei voi varmaksi sanoa) ja sitten omien projektien kanssa. Rooleja en tänään enää ehi kirjoitella, mutta tuossa viikonloppuna voisi koittaa.
Harley, hyvin se tunti varmasti menee, ja tsemppiä koulupuuhiin.
Corpietille myös paljon paranemisia, harmi että olet lomalla kipeänä, mutta hyvä että on paranemaan päin.
Mitäs muuta tänne kuuluu?

Nimi: Harley

18.10.2019 21:26
Terve, minäkin ollut enempi vähempi hiljaiselolla. Ihan mukavissa rauhallisissa merkeissä sujunut loma, huokaisuttaa kyllä miten nopeasti se hujahti ohi. Kuumottaa lievästi kun piakkoin mulla on ensimmäinen laulutunti, mihinköhän oon itteni laittanut. Kunhan ei menisi aivan lukkoon jännityksestä paikan päällä niin olisi mukiinmenevä alku. Mutta, en tiedä kuinka paljon olen tässä, koulupuuhat yms. pitää melko kiireisenä. Roolit hoitelu jäänee ensi viikon puolelle. Kiiwille kovasti jaksamisia opiskeluihin! Corpietille pikaista paranemista eikä tässä tarvitse mitään pahoitella, ymmärrän jos ei kerkiä saati sitten sairaana jaksa. Harmi että oot ollut noin kauan kipeenä, toivottavasti hellittäisi. Muistahan lepäillä!

Nimi: Corpiet

18.10.2019 18:34
Heissan hopsan ihmiset. Sori ku katosin hetkeks, mutta mä oon melkeen kaks viikkoa sairaana ja nyt alkaa vasta helpottamaan.
Muttah, heitin roolit peliin ja pörräilen tässä, ehkä koitan saada jotain hahmoa eteenpäin, who knows.

Nimi: Kiiwi

17.10.2019 11:52
Aamupäivää~
Pörräilen paikalla varmaan pitkin päivää, mitä nyt samalla koitan paria artikkelia saaha luettua. Ja hyvä tässä kirjottaessa muistaa että yks deadline unohtunut että taidankin sen kirjotella ensin kun mennyt jo yliajalle huuuups :-D

Nimi: Harley

13.10.2019 19:29
Terve ihmiset, on/offailen tässä kirjoitushommeleiden välissä jonnekin yötä myöten, yhtä novellia väännän. Jännää meininkiä kun oon koko viikon melkein vaan lukenut ja kirjoittanut ja kirjoittanut ja lukenut :D Ei siinä mitään, ihan hauskaa puuhastelua. Kiiwi, ihmekös että unohtuu nämä vanhat loma-aikataulut kun ne ei itseä koske. Varmaan tosin lomajutut vaihtelee yliopistosta ja tiedekunnasta riippuen, nimittäin mun siskolla ainakin on joku syysloman kaltainen tuloillaan. Anyways voiei nasty old man iskee jälleen :D Mahtavaa että hän inspiroituttaa kunnolla, oottelen millainen ukkeli sieltä putkahtaa.

Nimi: Kiiwi

12.10.2019 16:34
Päivääiltaa~
Ainiin joku syyslomakin on :'D En tiedä yhtään missä mennään ku itellä ei oikeen virallisia lomia taida enää olla.
Random avautuminen siitä kun nasty old män materialisoituu hahmoksi liian nopeasti ja aina ku tyyliin jossain sarjassa tapahtuu jotain nästyä tai joku on muutenvaan limanen ni old man vaan tuntuu ilmestyvän heiluttelemaan kulmakarvoja olan yli kun "i could do/say dat B)"

Nimi: Harley

11.10.2019 18:34
Iltoja ihmiset. Oi autuutta kun loma alkaa, on ollut melko tiivis tämä alkusyksy joten paussi on oikein tervetullutta. Toki tässä lomallakin saa puurtaa kouluhommia, varsinkin kun parista kurssista oon jäänyt hieman jälkeen, ja yritän paahtaa suht reippaasti kirjallisuusdiplomiakin että saisi vähintään 10 teosta vuoden loppuun mennessä luettua. Mutta mutta, en tiedä miten paljon tässä viikonloppuna ja ensi viikolla roikun, enköhän ainakin käy piipahduksilla. Kaikille joilla nyt on loma (tai sellainen pian tuloillaan) erittäin mukavaa ja rentoa oleilua ~

Nimi: Kiiwi

09.10.2019 13:02
Päivää taloon. Ihmeitä tapahtuu kun "jo" nyt avasin koneen aikeena tehä koukujuttuja ja onnistuin tässä jopa ilman normaalisti ilmeneviä suuria henkisiä taistoja xD Okei, myönnettäköön että kehittelisin mielummi nasty old mäniä eteenpäin kun koittaisin kirjotella oppimispäiväkirjaa viikko sitten tapahtuneesta luennosta mutta oh well sen siitä saa kun jättää viimetinkaan.

Nimi: Harley

07.10.2019 14:06
Jiihaa kävin viskomassa roolit peliin, ehti sopivasti tässä (kouluhommia ja produktiivisuutta vältellessä) kirjoitella ne. Mutta mutta jees hahmosuunnitelmien kanssa, ota ihmeessä vapaat käet tuon lajin suhteen, ei se niin turhan vakavaa ole. Määkin tästä alan suunnata tunnille, heipat ja tsemppejä luennolle!

Nimi: Kiiwi

07.10.2019 13:56
Jees, ihan ymmärrettävää että yksityiskohat unohtuu. Soveltelen siis omiani xD Muttamutta nyt ehkä hetkeks katoilen ku pitäs yks ylipitkä luento saada kuunneltua ja tästä ei meinaa tulla mitään :'D

Nimi: Harley

07.10.2019 13:52
Ei kiirettä, hahmoja kannattaa kirjoitella ihan rauhassa stressimättä. Ja hienoa kun en meinaa muistaa mitä kaikkea edes oon sinne tyypin lajikuvaukseen säheltänyt kun siitä on niin kauan kun nuo tiedot väsäsin, että mun visiot koko lajista on nyt vähän hämärät ja tarkemmat yksityiskohdat vähän tai vähän enemmän unohtunut. Ööhm mun puolesta kyllä voi valveilla nukkuessa puoliunessa miten vaan saada irti elämänenergioita, miten kullekin sopii parhaiten.

Nimi: Kiiwi

07.10.2019 13:47
Jeesjees. Ja miut tuntien ei tä(kään) hahmo oo ihan heti valmistumassa xD Joss jotain miekkosestani kertoo niin semmosen viban sain että tuo uneen vaivuttaminen ja sillon ruokailu on niinku osa äsköniä joo, mut hänen mielestä siinä vähän menee kaikki hauska sivu suun? Joten näillä näkymin näkisin häet tavallaan sitten ruokailun ulkopuolellakin säheltämässä. Ja niin tähän liittyykin vähän yks kyssäri että ootko sie ajatellu että ne ruokailee vaan tuossa unijutussa, vai saisko ne jotain irti ihan vaan siitäkin että joku on hot n bothered heidän ansiosta valveillakin?

Nimi: Harley

07.10.2019 13:37
Jepjep, näillä kuvioilla mennään. Ja nuo succubuksen nykyiset tiedot ei ole niin turhantarkkoja, että voit aivan vapaasti soveltaa mun puolesta, kun mietin vasta uusiksi tuota hahmoa jne. Ja sitä paitsi voihan succubusten/incubusten/jne. välillä olla myös yksilöllisiä eroja, ei toki kaikkien tarvitse ihan samasta muotista olla kykyinensä ja ominaisuuksinensa. Nanaba muistaakseni kans incubusta kaavailee joten tämän lajin populaatio on kasvamassa :D

Nimi: Kiiwi

07.10.2019 13:30
Jees, menkäämme siis draamailulla :D En tiedä helpottaako vai pahentaako se asiaa että Sal muuttamut vampyyriksi että Enzo saa elää mutta.. noh draamaa xD
Pikasilmäilin succubuksen tiedot läpi ja jossain määrin ainakin samantyylisiä juttuja oon ite ajatellu, niinku näin lajin puolesta. Ehkä joissain kohdissa vähän erilaiset visiot mutta niitä voi varmaan hienosäätää koherenteimmiksi jos/kun tarve tulee.

Nimi: Harley

07.10.2019 13:00
Juujuu tuollainen skenaario sopii musta hyvin. Ei se haittaa vaikka vähän kliseistä olisikin, draamat tulille :D Oletan että tuossa välissä he ovat niin läheiset kaverukset muutenkin että ei Sal antaisi buddyn vaan kuolla käsivarsilleen kun kerta voi sen estää. Ja jees, oottelen innolla millainen tyyppi nasty old manista tulee! Mullakin monesti käy tuolleen että teen toisia versioita vanhoista hahmoista, joko niistä jotka oli valmiita ja käytössä tai jääneet ideaksi hyllylle pölyttymään, hyvä systeemi tällainen hahmojen kierrätys. Sitten kun kaipailet jotain seuranhakuja ukolle niin kerro toki, aina valmis juonimaan.

Nimi: Kiiwi

07.10.2019 12:55
Ah joo, kieltämättä jäi vähän hämäräksi selitys, mutta joo jotain tohon suuntaan xD? En kyllä tiiä oisko se miten todennäköstä, tai sitten tosiaan turhan kliseistä. Ja on siinäkin hienoutensa että Sal "luvan kanssa" muuttais Enzon vampiksi ilman mitään menetyksen pelkoa.
Ja mukavaisaa jos incubus ei ois liian kaukaa haettu! Voin tosiaan tässä jossain välissä käydä kurkkimassa noi tiedot läpi. Hahmojen sulauttamisesta tuli mieleen että tietyllä tapaa nasty old manki on yks vanha hahmo jonka peliseuran kanssa ei olla enää kovin hyvissä väleissä, joten haluisin tavallaan senkin takia herätellä sen henkiin 2.0 versiona :'D Toki tässä moni asia muuttuu mutta syvin olemus taitaapi pysyä samana

Nimi: Harley

07.10.2019 12:23
Jiihaa hyppytunnit, tulin tässä tylsyyttäni käväisemään (ja koska laiskottaa ja välttelen kouluhommia ja produktiivisuutta köh) Kiiwi, musta tuntuu että en ihan tarkalleen käsittänyt, mutmut tarkoititko että Enzo ottaa jossain rytäkässä niin paljon hittiä että Sal muuttaa hänet vampyyriksi hengen pelastamiseksi vai ymmärsinkö aivan väärin? Joka tapauksessa siis sopii että Sal todistaa vampyyriyden tekemisillä eikä tarvitse vain uskoa sanomisiin, kyllähän se nyt kuulostaa satuilulta jos joku tulee pokkana väittämään tuollaisia. Mitä tuohon nasty old maniin (ihana lempinimitys) ja demonijuttuihin tulee niin tee ihmeessä demoni. Mullahan on/oli tuo yksi succubus (voit vilkaista tietoja sieltä vanhoilta sivuilta, Charmaine hän on nimeltään) joten luulen kyllä että on hyvin mahdollista tehä niitä ja incubuksia ilman että menee kuolemansynniksi. Siis tällä hetkellä en ole varma että miten tuon nimenomaisen hahmon kanssa teen, todennäköisesti sulautan sen vaan osaksi yhtä uutta hahmoa, mutta laji olisi joka tapauksessa succubus. All in all kuulostaa hyvälle jos ukkosi olisi jokin demoni :D

Nimi: Kiiwi

07.10.2019 12:10
Holla taas hetkeksi~
Harley, dramaattisesta vamppiuden paljastamisesta tulee vaan ekana mieleen joku... tavallaan hengenpelastamisjuttu? Joku poikien keikka menny pieleen ja Enzo ottaa hittiä ja siinä vamppius sit paljastuis tavalla tai toisella. Dönö onko liian kliseinen? xD Mut meni draaman kautta tai ei ni fiilaan että Enzolle toimis paremmin sellanen show don't tell tyylisempi vamppiyden paljastaminen, kun en usko että se pelkkiä sanoja uskois kovin helpolla. Jaja aikajanasta sen verran vielä että ehkä hiukan löisin lukkoon ainaki alustavasti sen, että ensin tutustutetaan Enzo juoksupoikailuihin ja sit et vamppiys tulee siinä jossain kohtaa ilmi.

Oon kans vähän mietiskelly sitä nasty old man-hahmoideaa, ja jotenkin kutkuttelee tuo (näköjään, äsken vasta hoksasin lukea xD) uudistunut demonien laji. Tai jos saisin sitä jotenkin kytkettyä vähän incubus style horn(i?)yteen. Tooisaalta sit ei jos menee liikaa tuon seittemän kuolemansynnin lustin reviirille. Pitää vielä pyörittäämiettiä mutta jotain tällästä vibaa oon tositaseksi hänestä saanu. Toki ei tuo demoniuskaan mikään pakko ole mut äkkiseltään kun lajeja kelailin ni tuli mieleen.

©2020 VECHNOST ★ - suntuubi.com