Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjassa saat helposti ja nopeasti yhteyden ylläpitäjiin asiassa kuin asiassa. Kysymykset ja muut ihmetyksen aiheet, risut ja ruusut sekä linkinvaihtopyynnöt ovat erityisen tervetulleita! Huomioithan, että kaikki varsinaista liittymistä tai jo olemassa olevia hahmoja koskevat asiat tulee hoitaa sähköpostin välityksellä osoitteeseen vechnostrpg@gmail.com. Myös mainokset kuuluvat oman koloonsa, eivät tänne!

HUOM! Vechnost on hiljaiselolla kesään 2020 asti muuton ja ylläpitäjien IRL-kiireiden takia. Vieraskirjaan ja mailiin pyritään silti vastaamaan normaalisti, joten ota yhteyttä, jos aihetta on. Ethän kuitenkaan huolestu muutaman viikon tai jopa kuukauden hiljaisesta jaksosta - aherramme kulissien takana! Jos liittyminen kiinnostaa, sinulla on nyt hyvin aikaa suunnitella unelmiesi hahmo. Tervetuloa mukaan muuton jälkeen uusille sivuille!


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Frosty

24.03.2020 21:44
Halojaa! Siirryin tänne huutelemaan vampyyriongelmiani :'D

Tässä on nyt tällainen hieno esimerkki:
Vauva x syntyy ja muutetaan parin päivän sisällä syntymästä vampyyriksi henkilön y toimesta. Vauva x:n valinnanvarainen sisäelin, esmes sydän on kehittynyt päin mäntyä, joku osanen puuttuu, aortta on vaihtanut paikkaa alaonttolaskimon kanssa, jotain sellaista.

Korjaako vampirismi vauva x:n sydämen (tai muun sisäelimen) rakennevian niin, että rakenne muuttuu maagisesti täysin normaaliksi, vai pitääkö vampirismi vauva x:n hengissä muuten (olettaen että vauva x:ää ei leikellä ja korjata tilannetta sillä)? (villi veikkaus että vauva x ois joka tapauksessa ainakin jollain osa-alueella aikas heikonpuoleinen vampyyri)

Kiitos ja hei!

Vastaus:

Hei vaan, ja hyvä että laitoit tämän tänne, niin se ei pääse hukkumaan chatin syövereihin!

Vampirismi ei korjaa rakennevikoja, se korjaa vain vaurioita (haavat, murtumat jne.). Vampyyriksi muuttumisen yhteydessä sydämessä (tai muussa elimessä) ei yks kaks tapahdu maagista leikkausta, jossa vaikkapa nuo kyseiset suuret suonet irtoaisivat ja kiinnittyisivät takaisin oikeille paikoille.

Vampirismi ei myöskään varsinaisesti pidä hengissä tällaisessa tilanteessa, vaan vampyyrille täytyy yhtä lailla suorittaa korjausleikkaus. Vaikka vampyyrit ovatkin eläviä kuolleita, tarvitsevat ne silti toimivat sisäelimet, sillä niiden elintoiminnot ovat pitkälti täysin samanlaisia kuin ihmisillä. Ns. vampirismimutaatio tapahtuu elimistön soluissa ja saa ne uusiutumaan ja toimimaan nopeammin, mikä aiheuttaa tämän superparantumisen. Siitä juontaen ihan samalla tavalla kuin ihmisellä solujen toiminta pohjautuu siihen, että ne saavat ravinteita. Jos keuhkoihin ei tule lainkaan happea, sydämessä ei kierrä veri oikein tms. niin vampyyriltakin loppuu aikanaan soluista ravinteet, eivätkä ne enää voi jatkaa tehokasta eloaan, vaan rapistuvat ja kuolevat.

Pähkinänkuoressa vampyyrin solut toimivat supertehokkaasti ja pärjäävät paljon pienemmillä ravintomäärillä kuin ihmisen tai muun vastaavanlaisen olion. Nekään eivät silti pelitä ilman peruselintoimintoja ja ravinnonsaatiota.

Toivottavasti tämä selkeytti! Kirjastoon on minulla työn alla vampyyrien biologiasta kertova kirja, jossa aion vihdoin pureutua tarkasti näihin vampyyrijuttuihin, kun niistä aina tulee niin paljon kysymyksiä! :)

~ Sonya

Nimi: pixeli

01.03.2020 20:21
Iltaa!
Tähän alkuun heti pieni kysymys, että eihän tuo dialogien kirjoittaminen englanniksi ole välttämätöntä? Oma englantini kun ei oikeastaan ole hyvää luettavaa millään tasolla :D

Mutta tylsän elämäni värittämiseen tämähän on suorastaan loistava roolipeli! Harmiksi vain tuo liittyminen ei näytä olevan auki, mutta onpahan minulla ainakin aikaa luoda hahmoni xD (vaikka saatankin tekaista sen päivässä valmiiksi :>)

Vastaus:

Hei! Todella mukavaa, että olet kiinnostunut liittymään porukkaamme. Pelin kielenä toimii ensisijaisesti suomi. Dialogin kirjoittaminen englanniksi ei ole siis missään nimessä vaatimus, mutta tarjoamme sen mahdollisuutena halukkaille ja siitä on tullut melko suosittua pelaajien kesken. Suomen ja englannin välillä voi toki myös vaihdella tilanteesta riippuen, esimerkiksi itse tietyillä hahmoilla suosin suomea ja toisilla repliikit sujuvat luontevammin englanniksi. Periaate on, että jokainen saa valikoida vapaasti itselleen mieluisimman pelitavan.

Uusia liittyjiä ei tosiaan tällä hetkellä kiireiden ja keskeneräisen muuton vuoksi oteta vastaan, mutta toivottavasti tulet hahmosi kanssa mukaan, kun olemme päässeet siirtymään uusille sivuille! Jos tulee lisää kysyttävää, lähettele kaikin mokomin viestiä. Lämpimästi tervetuloa jo näin etukäteen!

— Harley

Nimi: Inyah
Kotisivut: http://https://trinityrules.webs.com//

17.02.2020 18:37
Hei!
Kiinnostaisiko teitä linkinvaihto uudistuneen Trinity rulesin kanssa? Voitte käydä vastaamassa meidän vieraskirjaamme! :>
http://thetrinityrules.proboards.com/thread/167/linkkivaihto?page=1


Hauskaa kevään odotusta!

- Inyah

Vastaus:

Hei, kiinnostaa tietenkin! Käyn piipahtamassa vieraskirjassanne.

— Harley

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://https://grunhallrpg.wixsite.com/website/

12.01.2020 14:01
Heippa!

Sopisiko linkinvaihto Grunhallin kanssa? Vastausta mieluusti meidän vieraskirjaamme: http://grunhall.boards.net/thread/30/linkinvaihto

Ihanaa alkanutta vuotta <3
~ Murkki

Vastaus:

Hei, linkinvaihto passaa hyvin. Lisään linkkinne!

— Harley

Nimi: Kataja
Kotisivut: http://opistoemerald.wixsite.com/emerald/

14.12.2019 10:28
Moi! Kävisikö linkinvaihto Magizoologiopisto Emeraldin kanssa? Vastausta myös meille päin :)

Vastaus:

Hei! Linkinvaihto passaa hyvin.

— Harley

Nimi: Mayppi

25.11.2019 18:37
Ohhoh, mikäs se täällä onkaan. Roolipelaajille oma joulukalenteri! Nyt nykimään ylläpitäjiä ja mainoksia värkkäämään.

Jokaisen ropettajan joulukalenteri esittelee kattauksen aktiivisia roolipelejä, jotka kuuluvat Rope-netin piiriin. Esittelyt julkaistaan Roperingin instagramissa.

Ilmoitathan mahdollisimman pian mainoksesi, jottei tule ruuhkaa. Mainosten tulisi mieluusti olla valmiita viimeistään joulukuun alkavalla viikolla, mutta voimme sopia päivistä erikseen. Otamme kuitenkin mieluusti kaikki halukkaat mukaan!
Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät alla olevasta linkistä.

Julkaisemme yhden tai muutaman mainoksen per. päivä joulukuun 24 päivään asti. Kaikki ilmoitetut pelit siitä huolimatta pääsevät mukaan, joten ei huolta.

https://www.instagram.com/p/B5SxHmqnJ9R/?igshid=9u1137xpgvt3
https://varjojenriimu.net/roperinki
https://ropenet.fi/

Vastaus:

Hei,
pahoittelut, että vastauksessa on venähtänyt näin pitkästi. Loppuvuodesta meillä kummallakin ylläpitäjällä on ollut kiirettä, joten päivityshommat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Tänä vuonna emme valitettavasti ehtineet reagoida ajoissa joulukalenteriin, mutta se on valtavan hauska idea. Jahka tämä järjestetään toiste, tulisimme mielihyvin mukaan!

— Harley

Nimi: Tinanja
Kotisivut: http://Ceres.ceresrpg.net

03.11.2019 13:26
Moikka!
Olitte kyselleet tuossa loppukesästä linkinvaihtoa meidän kanssamme, ja sehän käy vallan mainiosti! Linkkinne löytyy sivuiltamme, ja pahoittelut pitkästä vastausajasta!

- Tin

Vastaus:

Mahtavaa, lisään linkkinne! :)

- Sonya

Nimi: Southpaw

21.09.2019 18:23
Kiitos, että ilmoititte uudesta osoitteesta. Naruto the Alliance ja Crimson Eclipse jatkavat mielellään linkinvaihtoa.
-Southpaw
http://nta.arkku.net/
http://crimson.arkk u.net/

Vastaus:

Mahtavaa, päivitän linkit!

- Sonya

Nimi: Iris
Kotisivut: http://taikaopinahjo.suntuubi.com/

15.09.2019 23:06
Katsomme linkinvaihto listaa ja jokaisen joka haluaa jatkaa linkinvaihtoa on ilmoitettava siitä seuraavan viikon aikana. Toiseksi, Taikaopinahjo etsii yhteistyö kumppania, koska olen miettinyt messutapahtumaa näin nettissä. (Tämä viesti on lähetetty kaikille Taikaopinahjon linkinvaihtolaisille.)

Vastaus:

No sepä jäi sitten lyhyeksi linkinvaihdoksi, viikko on kovin lyhyt aika ilmoitaa aktiivisuudestaan... Hyvää jatkoa teille! :)

- Sonya

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://www.meduusameri.weebly.com/

22.08.2019 16:06
Hei! Kävisikö linkinvaihto Meduusameren kanssa? Ilmoitattehan vielä meillekin päin (:

Vastaus:

Hei! Linkinvaihto sopii erinomaisesti.

— Harley

Nimi: Flowy
Kotisivut: http://inhumanerpg.boards.net

05.08.2019 19:54
Hei,
jatkamme mieluusti linkinvaihtoa kanssanne. Uudistut nimi ja osoite ovat nyt päivitetty foorumillemme.

Hauskaa loppukesää!

Vastaus:

Ihana kuulla, päivittelin myös linkkinne!

~ Sonya

Nimi: Fabs
Kotisivut: http://chateau2004.wordpress.com/

02.08.2019 11:50
Heii!
Kyselitte linkinvaihtoa Taikakoulu Châteaun kanssa, ja tulin kertomaan sen sopivan oikein hyvin. :3

Oikein antoisaa loppukesää ja alkusyksyä teille~

-Fabs,
Taikakoulu Châteausta.

Vastaus:

Hienoa, lisään linkkinne samantien!

~ Sonya

Nimi: Sono
Kotisivut: http://https://nimrith.neocities.org//

01.08.2019 15:36
Heissan!

Kävitte kyselemässä linkinvaihtoa Nimrithin kanssa ja poikkesin ilmoittamaan sen sopivan loistavasti! Lisäämme linkin piakkoin listamme jatkoksi! <:

Hyvää loppukesää!
-Sono

Vastaus:

Hienoa, lisään linkkinne samantien! <3

~ Sonya

Nimi: Kirsikka
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/user/?cat=6

30.07.2019 19:08
Kävksikö linkinvaihto?

Vastaus:

Hei! Sivustonne vaikuttaa kovin keskeneräiseltä, joten en valitettavasti lähde vielä mukaan linkinvaihtoon. Palaillaan asiaan jahka sivustollesi kertyy ikää ja kävijöitä! :)

~ Sonya

Nimi: Iris
Kotisivut: http://taikaopinahjo.suntuubi.com/?cat=7

28.07.2019 22:51
Sopisiko linkinvaihto Taikaopinahjon kanssa? Vastausta meille päin, kiitos. :D

Vastaus:

Hei, linkinvaihto käy oikein hyvin! :)

~ Sonya

Nimi: Sykomori
Kotisivut: http://ropenet.fi/

25.07.2019 03:17
Hei,
pelinne on nyt listattu RoPe-Nettiin.

Hyvää kesää!
-Sykomori

Vastaus:

Mahtavaa, kiitos! Hyvää kesää teillekin!

~ Sonya

Nimi: Krow
Kotisivut: http://futuretribes.wixsite.com/th-rpg/

09.07.2019 17:50
Hei! Kävisikö linkinvaihto Tulevaisuuden heimojen kanssa? (: Teillä on upea ulkoasu!

Vastaus:

Terve!
Kiitoksia kehusta ja vierailusta. Linkinvaihto sopii totta kai!

— Harley

Nimi: Nanaba

05.07.2019 19:47
Heissan, tulin nyt ihan virallisesti ilmoittelemaan olevani toistaiseksi tauolla. Etsin vähän inspiä Bomille ja uusin tietoja, mutta eroamassa en ole! :)

Vastaus:

Asia selvä! Laittelen sinulle lomamerkinnän.

— Harley

Nimi: Aislingin tiimi
Kotisivut: http://aislingrpg.boards.net/

03.07.2019 15:54
Hei!
Monesti on tullut käytyä Blackrosen puolella kurkkimassa ja täällä uusillakin sivuilla näyttää hyvältä, oikein mainiota jatkoa tänne siis! :D Sen lisäksi ajateltiin kysellä sopisiko linkinvaihto Aislingin kanssa?

Vastaus:

Tervehdys!
Kiitoksia positiivisesta palautteesta. Linkinvaihto sopii oikein hyvin!

— Harley

©2020 VECHNOST ★ - suntuubi.com