Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa

Muodonmuuttajat, vampyyrit, merenneidot, henkiolennot, velhot, demonit, haltiat, ihmissudet, lohikäärmeet, aarnikotkat, puhuvat eläimet. Kaikki olennot, jotka ikinä voit kuvitella, ja kaikki olennot, joita et edes voi kuvitella. Mitäpä jos kertoisin sinulle, että ne ovat oikeasti olemassa? Ne vain elävät rauhassa omalla saarellaan, kaukana ihmisten maailman melskeestä. Ei tosin ole varmuutta, onko kyseessä todella maapallolla sijaitseva saari vaiko täysin oma ulottuvuutensa. Joka tapauksessa tuo paikka on olemassa ja olet tervetullut mukaan, jos vain löydät perille.

Vechnost on 23. elokuuta 2011 perustettu voimakkaasti fantasialla maustettu ihmisroolipeli. Voit luoda itsellesi minkä tahansa ihmismäisen taikaolennon, jolla pelaat valitsemallasi tavalla laajalla ja monipuolisella saarella. Rakennuta hahmollesi oma mökki syvälle vuoristoon, syrjäisiin metsiin tai rannan kultahietikoille – tai muuta kaupunkiin valmiiseen taloon! Voit valita hahmollesi ammatin aina tavallisen tarjoilijan hommista varjoissa tapahtuvaan salametsästykseen. Kenties mafia vie hahmosi mennessään tai hän on lainkuuliainen Vartioston jäsen? Jos haluat olla mukana vaikuttamassa suuriin päätöksiin, asetu ehdolle kahden vuoden välein järjestettävissä vaaleissa! Hahmosi voi myös olla tuiki tavallinen tyytyväinen kansalainen, joka ei pidä suurta numeroa itsestään.

Jos edes pieni kiinnostuksen kipinä syttyi, löydät tarkempaa tietoa itse saaresta sekä sen historiasta ja lajeista Maailma-otsikon alta. Näihin perehdyttyäsi voit suunnata liittymään Peli-otsikon alle, mistä löydät myös itse roolipelin ja kaikki pelaajamme hahmoineen sekä Vechnostin tuoreimmat uutiset. Jos roolipelimme lähes kymmenvuotinen historia kiinnostaa, tai halajat tietää keitä me ylläpitäjät oikein luulemme olevamme, vilkaise Aloitus-otsikon alta löytyvää sivuinfoa. Aloituksesta löydät myös linkinvaihdon, johon otamme mielihyvin kaikki tarina- ja roolipeliaiheiset sivustot. Yhteyden ylläpitäjiin saat joko vieraskirjassa tai sähköpostilla huomioithan, että chatroom on avoinna vain hyväksytysti liittyneille pelaajille!

— ylläpitäjät, Sonya & Harley

Päivitykset

08.01.2020 Sivusto siirtyy virallisesti hiljaiselolle muuton ajaksi. Uusia liittyjiä ei oteta eivätkä suuret juonikuviot etene. Roolipeli ja chatroom ovat kuitenkin normaalisti käytössä, ja yhteyttä voi ottaa vieraskirjassa tai mailitse. Palaamme kunnolla toimintaan kesällä 2020 uusien sivujen puolella!
20.12.2019 Iloista joulunaikaa ja oikein onnellista uuttavuotta koko Vechnostin sakille! Nämä ovat viimeiset päivitykset vuodelle 2019. Ylläpito jää lomailemaan, mutta palaamme tammikuussa.
26.10.2019 Sonya osittain tauolla vuoden loppuun asti.
01.09.2019 Postipalvelu, sanomalehti ja liikkumistapoja lisätty!
19.08.2019 Kalmankidan aluetta hallitsevia rikollisjärjestöjä lisätty (ks. Järjestöt-alaotsikko Yhteiskunta-osiossa). Nyt voit suunnitella jengiläishahmon mukaan joko Lucky 13:een, The Lunar Effect Legioniin tai Reject Factoryyn!
30.06.2019 Uusi sivusto avattu! Kirjaston teokset valmistuvat aikanaan, mutta kaikki oleellinen tieto on koossa. Suntuubin lopetusilmoituksen takia uutta sivupohjaa etsitään, ja muutamme uudestaan syksyllä tai keväällä. Siihen asti tämä sivusto kuitenkin toiminnassa normaalisti!

Vanhemmat päivitykset

  

©2020 VECHNOST ★ - suntuubi.com