Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Somboom bhuwakul

Kutsumanimi Bom, Bommie, Bombom Laji Ihmissusi
Syntynyt 25.5.2001, Phetchaburi, Thaimaa Sukupuoli Mies
Ammatti ---- Asuinpaikka Kruunukaupunki

luonne

Nuori susi jättää itsestään useimmiten positiivisen vaikutelman hieman lapsekkaalla ja naiivilla, jopa passiivisella persoonallaan. Hän on vilpittömästi kiinnostunut vuorovaikuttamaan toisten elämässä eikä osaa oikein ottaa asioita tosissaan, lähestyen elämää varsin rennolla otteella. Suurimman osan ajasta Somboom on pasifisti, mutta vain koska ei koe minkäänlaista tarvetta todistella sisäisen alfansa olemassaoloa tai yksinkertaisesti vain viitsi vaivautua ottamaan osaa konflikteihin. Nuorukainen on tarpeeksi itsevarma olemaan myös varsinainen penikka sille päälle sattuessaan, vaikkei toivokaan kenellekään pahaa tai virnuile puhdasta ilkeyttään. Hän on käytökseltään ehkä lähempänä koiraa kuin sutta, mikä joskus jaksaa huvittaa lajitovereita; ja kun joskus harvoin päätyy paljastamaan hampaansa (omasta mielestään täysin oikeutetusta syystä, tietysti), ihmissusi antaa kyllä enemmän kuin tarpeeksi varoituksia lopettaa mitä ikinä sitten tekikään.

Somboom tuskin jaksaa päätään vaivata elämällä ja sen mysteereillä. Hän on varsinainen taivaanrannan maalari vailla tulevaisuudensuunnitelmia – tai yleisimmin suunnitelmaa alkuunkaan. Nuorukainen elää mieluiten hetkessä ja antaa asioiden madella eteenpäin omalla painollaan, tai mikä vielä parempaa, muiden suorittaa nämä elämän suuret päätökset puolestaan. Vastuun pakeneminen lienee herra Bhuwakulin surullisenkuuluisia taitoja. Tämäkään piirre ei tosin johdu siitä että päätöksenteko olisi mitenkään vaikeaa, häntä ei vain kiinnosta tarpeeksi. Joissain tapauksissa Somboom osaa olla myös varsin ajattelematon ja typerä. Varsinaista seikkailunhalua häneltä ei löydy, mutta jostain innostuessaan nuorukaisen rationaalinen ajatuksenjuoksu tulee yleensä kuvioihin vasta kun on jo liian myöhäistä. Tämä rämäpäinen ideologia voi luoda hänestä varsin hulttion kuvan, eikä se ole kovin väärässäkään – Somboom elää ehkä hieman liikaakin omien fantasioidensa sisällä ja kieltäytyy käsittelemästä maallisia ongelmiaan.

Ihmissusi on omistanut elämänsä toisille ihmisille – tai tässä ja useimmissa tapauksissa vain niille hieman yliluonnollisemmille. Hän elää enemmän ihmissuhteille ja seuralle kuin kokemuksille, ja tässäkin tapauksessa surutta sysää deitti-ideat toisten harteille; tärkeintähän on vain, että he viettävät aikaa yhdessä. Armottomana ekstroverttinä Somboom varmaankin kuihtuisi pois ilman päivittäistä kanssakäymistä ja huomiota, tai ainakin sellainen ajatus hänen laumaeläimen päähänsä on kovin itsepäisesti porautunut. Hän ei pyri tekemään numeroa itsestään, mutta nauttii silti kiistatta positiivisesta huomiosta joka hänelle on suotu. Täysikuun aikoihin, päiviä ennen ja sen jälkeen, Somboom on huomattavasti kireämpi. Hän kuitenkin tiedostaa tämän itsekin ja pyrkiikin pahoittelemaan käytöstään niille, joille on jotain ärähtänyt.

Vaikka paremman puutteessa herralle kelpaakin seura tai seura, tuppautuu hän aina alitajuisesti valikoimaan itselleen aina sen suosikkinsa. Ja se ei sitten ole mitään suloista koiranpentumaista puolueellisuutta – vaikka varsinainen pentukin Somboom osaa olla, sanan molemmissa merkityksissä –, vaan umpisokeaa lojaaliutta ja ripustautumista. Myrkyllinen kateus onkin sitten niitä piirteitä, jotka todella pakottavat lampaan suden vaatteissa riisumaan ne viimeisetkin villansa ja paljastamaan, että hukkahan siellä kuitenkin oli. Varsin passiivisena persoonana pidetty Somboom todella osaa yllättää ja paljastaa hampaansa tilanteessa, jossa kokee asemansa "tärkeänä henkilönä" tälle omalle purulelulleen uhatuksi; silloin hän osaa heittäytyä aggressiiviseksi, myös fyysiseksi. Obsessio on pikemminkin platonista kuin romanttista, mutta kumpi tahansa järjestely kelpaa – kunhan hänen ei tarvitse jakaa. Tällainen situaatio tekeekin helppoluontoisesta herrasta oikein itsepäisen, niskojaan nakkelevan prinsessan, jonka tunnelivisio aiheuttaa vahvistusharhan ja tekee kaikista ulkopuolisista vihollisia. Hänen jopa lapsellinen itsepäisyytensä voi yllättää ja varmasti myös ärsyttää, olihan herra vain hetkiä aiemmin oikea enkeli. Somboomin huonolle puolelle päästyään on sieltä liki mahdoton poistua, sillä ihmissusi muistaa aina kasvot, jotka koettivat pilata hänen täydellisen fantasiansa.

ulkonäkö

KUVA    KUVA

Somboom on varsin sievät kasvot omaava nuorimies, jotka kaikessa viattomuudessaan ovat hieman kontrastissa hänen 182 senttiseen varteensa sekä urheilun ja ihmissusigeenin kasvattamaan lihasmassaan. Varsinainen lihaskimppu hän ei ole, mutta omaa kyllä kiitettävän hauiksen, leveähköt hartiat ja vahvat reidet. Herran tummat silmät ovat perusilmeeltään hieman surulliset ja pitkän, tumman ripsiverhon reunustamat. Ne ovat perinteistä itä- ja kaakkois-aasialaista "monolids" mallia, ja kasvonpiirteet ovat muutenkin varsin itämaiset. Hänen nenänsä voisi kuvailla olevan kotimaan kauneusihanteiden mukaan liian suuri, mutta istuu kyllä muihin kasvoihin varsin hyvin. Musta hiuspehko on useimmiten jaettu sivulta sekä ajettu niskasta siiliksi.

Eräs huomattava piirre Somboomissa ovat ulkoiset vammat; hänen sutena riehumisensa on repäissyt jossain vaiheessa elämää nuorukaiselle loven oikeaan ylärustoon sekä aiheuttanut pienempiä ja suurempia arpia sinne tänne, useimmat kuitenkin jo haalistuneita. Suurin osa sijaitsee raajoissa sekä kehossa, vain kaksi kasvoissa; poskella, vasemman silmän alla sekä yksi nenänvarren poikki kulkeva. Mustelmatkaan eivät ole mikään vieras näky. Nuorukaisen hymy näyttää hänen etuhampaidensa takia hieman jänismäiseltä, ja tuo esiin hymykuopat molemmissa poskissa.

Pukeutumistyyliltään Somboom on varsin rento. Hän suosii yksinkertaista, tummaa vaatekertaa ja harvemmin lähtee yrittämään mitään muotishow’ta. Herran vaatekaappiin kuuluvatkin siis pääasiassa farkut, istuvat collegehousut sekä huppupaidat ja t-paidat, jotka päällä Bhuwakul hilluisi mielellään pitkälle talveenkin – eihän hän kylmää pelkää. Kenkinä toimivat useimmiten uskolliset ja maailmaa nähneet mustat Timberlandit, jotka kyllä ovat saaneet jo enemmän maastokuosia kaikkien muta- ja veritahrojen myötä. Hänellä on molemmissa korvissaan pari hopeansävyisiä renkaita ja kaulassaan hopeinen risti.

taidot

Lajilleen tyypillisesti Somboom on fyysisesti voimakas sekä omaa terästetyt aistit. Hänen kuulo- ja hajuaistinsa ovat kuitenkin erittäin terävät jopa ihmissudeksi, ja tavallista korkeampi ruumiinlämpö helpottavat selviytymistä kylmemmälläkin säällä.

 Hän on ketterä, notkea ja kestävä, mutta silloin harvoin fyysiseksi käydessään usein unohtaa itse omat voimansa ja päätyy näin tahattomasti vahingoittamaan muita. Koska Somboom itse ei ole mitään tappelijatyyppiä, onkin hän sellaisen sattuessa lihasvoimansa varassa – jonka perusteellakaan häntä ei paranisi aliarvioida.

menneisyys

Kahdeskymmenesviides toukokuuta Somboom syntyi Benjakalyani ja Chatarem Charoensukin perheen kuopukseksi ja samalla seitsemänneksi lapseksi. Häntä edelsivät viisi siskoa Saengdao, Boonsrin, Lawan, Maliwan ja Mekhala sekä yksi veli, Somchai, joten luonnollisesti vanhemmat olivat riemuissaan saadessaan vihdoin toisen poikalapsen. Kuitenkaan kovinkaan montaa vuotta he eivät valitettavasti päässeet tästä uudesta perijästään nauttimaan, kun lapsi päätyi vain kuusikesäisenä suuren suden riepottelemaksi – paljon vanhempana Somboom ymmärsi kirouksensa alkaneen siitä päivästä, vaikka biologiset vanhemmat pysyivätkin tapahtuneesta kovin vaiteliaina.

Tapahtuman jälkeen Somboom ei kuitenkaan ollut entisensä; vanhemmat suorastaan pelkäsivät häntä, ja pari kuukautta kovin villipetomaiseksi muuttuneen poikansa touhuja katseltuaan päättivät sysätä hänet Benjakalyanin sisaren luo, joka kaikessa omituisuudessaan oli suvun musta lammas – täysi nappivalinta kuuhullun pikku Bommien huoltajaksi siis. Charoensukien onneksi heitä oli juuri siunattu uudella poikavauvalla, joten sen edellisen osoittauduttua ongelmatapaukseksi ei vanhemmilla ollut suuriakaan vaikeuksia hankkiutua eroon susilapsestaan.

Somboomin täti ei kuitenkaan ollut henkisesti sieltä terveimmästä päästä, ja vaikka olikin näennäisesti kovin harmiton, oli nuori poika kovin usein oman onnensa nojassa. Hän alkoi muuttua todelliseksi villilapseksi, varastellen naapurien kanoja, kiusaten kissoja ja koiria ja vain juosten karkuun aikuisia, jotka yrittivät poikaa vähän kouluttaa. Oli siis suorasanainen ihme, että hänet huostaanotettiin vasta vuoden kuluttua.

Lastenkoti johon Somboom sijoitettiin, ei ollut kuitenkaan sieltä normaaleimmasta päästä; se oli tarkoitettu nimenomaan taikaolennoille, joita syystä tai toisesta heidän vanhempansa eivät halunneet pitää. Ja ehkä siksi olikin kummallista, että kaikkien muodonmuuttajien, puoliveristen ja muun yliluonnollisen joukossa Somboom oli ainoa ihmissusi – pahatapainen, kaiken lisäksi vielä. Luonnollisesti muut lapset eivät siis olleet kovin myötämielisiä uuden tulokkaan suhteen, joka uhkaili upottaa ihmishampaansakin jokaiseen, joka ei suostunut kumartamaan hänen leikkihuoneen diktatuurillensa. Valitettavasti nuori johtaja ei kuitenkaan saanut ainuttakaan tukijaa, joten hyvin nopeasti hirmuhallitsijasta ja –pedosta tulikin siis syrjitty ja inhottu rakki, joka oppi vasta seitsenvuotiaana, ettei saisi tahtoaan läpi pullistelemalla.

Pari vuotta kului, ja Somboomin aiemmin villi persoona oli kesytetty lähes olemattomiin. Hän vietti päivänsä istuen yksin lastenkodin nurkissa, seuraten tarkoilla silmillään muiden puuhia ja leikkejä ja avasi suunsa useimmiten vasta kun tuli puhutelluksi. Ja kukaan ei osannut odottaa Iso-Britanniasta saapuneen ylemmän keskiluokkaisen pariskunnan vaimon – Anna Bhuwakulin – pysähtyvän tämän vaisun pojan kohdalle, katsahtavan kerran tummiin, epävarmoihin silmiin ja rakastuvan siltä seisomalta. Chai ja Anna Bhuwakul olivat kaksi puoliveristä, jotka toivat Somboom Bhuwakulin Southamptoniin, Englantiin, muutama kuukausi pojan yhdeksännen syntymäpäivän jälkeen.

Elämäntyyli oli aivan erilaista, mihin Somboom oli Thaimaassa tottunut. Chai oli toisen polven maahanmuuttaja, joka onnistui vääntämään vähäisellä kielitaidollaan jonkinlaista keskustelua uuden poikansa kanssa. Anna ei osannut sanaakaan, mutta hymyili aina kirkkaasti Somboomin vilkaistessaankin tätä ja tarjosi joka torstai vastaleivottuja keksejä pojan saapuessa koulusta kotiin – Somboom päätti hyvin pian pitävänsä uudesta äidistään.

Bhuwakulit olivat täydellisyyttä hipova kuvastoperhe aina äidin virheettömästi kihartamista laineista pojan pianonsoittaja- ja pikajuoksijauraan sekä labradorinnoutaja Charlieen. Tietysti Somboom oli onnellinen ja jopa kiitollinen vanhemmilleen kaikesta tästä, muttei osannut sekunniksikaan unohtaa muuttuvansa hirviömäiseksi pedoksi jokaisena täydenkuun yönä. Hänellä oli ystäviä, Anna ja Chai tukivat adoptiopoikaansa järkähtämättömästi, mutta silti Somboom tunsi itsensä ulkopuoliseksi. Hän ei yksinkertaisesti kuulunut joukkoon, täälläkään.

Eräs täysikuu hieman Somboomin kuudennentoista syntymäpäivän jälkeen alkoi rutiininomaisesti. Iltakahdeksalta Bhuwakulit saapuivat metsänreunaan Southamptonin laidalle, Annan halatessa ja suukottaessa jo itsestään ohi kasvanutta poikaansa otsalle; niin monesti he olivatkaan joutuneet hyvästelemään hänet näin, joka kerta peläten, että se olisi viimeinen kerta.

Niin se lopulta olikin. Suden olomuodossaan Somboom oli vaeltanut yliluonnollisten porttien toiselle puolen, heräten todellisuuteen vasta tuntemattomalta saarelta, Vechnostista.

muuta

Tällä hetkellä Somboom majailee pienehkössä asunnossa Kruunukaupungin laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikesta.

Somboom puhuu englantia Hampshiren aksentilla, muttei osaa juurikaan thaita äidinkielensä jo nuorena unohdettuaan. Hänen suuntautumisensa on määrittelemätön, sillä nuorukainen ei erityisemmin osoita puhtaasti seksuaalista tai romanttista kiinnostusta oikeastaan ketään kohtaan. Tämä ei kuitenkaan tee hänestä aseksuaalia, sillä sopivan henkilön sattuessa kohdalle ei hänellä ole mitään suhdetta vastaan.

  • Somboom on vasenkätinen
  • hän on soittanut pianoa kymmenkesäisestä
  • pitää kaikenlaisista eläimistä
  • horoskoopiltaan kaksonen
©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com