Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymislomake

Olet oletettavasti perehtynyt roolipelimme maailmaan ja liittymisohjeisiin, kerta olet päässyt jo näin pitkälle! Suunnittelethan hahmosi huolella alusta loppuun, jotta turhalta korjaamiselta vältytään ja hahmo pääsee kivuttomasti mukaan peliin.

Liittymislomake lähetetään sähköpostitse osoitteeseen vechnostrpg@gmail.com.

uudet pelaajat

Ensimmäisen hahmosi täytyy olla syntynyt saaren ulkopuolella eli ihmisten maailmassa. Hahmon täytyy myös edustaa lajiltaan jotain Maailma-osion listalta löytyvää lajia omia lajeja on halutessaan mahdollista kehitellä myöhemmin yhdessä ylläpitäjien ja muiden pelaajien kanssa. Ensimmäisessä roolauksessasi uusi hahmosi saapuu Vechnostin saarelle, jolloin toinen pelaaja, yleensä ylläpitäjä, auttaa sinut omalla hahmollaan alkuun.

Voit luoda toisen hahmon oltuasi kuukauden (1 kk) aktiivisesti mukana pelissä ja kolmannen oltuasi mukana kaksi kuukautta (2 kk). Tämän jälkeen uusia hahmoja saa luoda ilman rajoituksia, kunhan pelaa aktiivisesti niillä kaikilla. Ensimmäinen hahmo on ainoa, jota synnyinpaikan ja ensimmäisen rooliviestin rajoitukset koskevat. Uudet hahmot voivat olla kotoisin joko Vechnostista tai ihmisten maailmasta, eikä ensimmäisen pelin täydy kertoa saarelle saapumisesta hahmo voi siis olla peliin saapuessaan jo vanha konkari saaren asioissa.

Laita sähköpostin otsikoksi UUSI: Nimimerkki - Hahmon nimi (esim. UUSI: Sonya - Erica Watson)

Halutessasi voit liittää mukaan lyhyen esittelyn itsestäsi. Mallia tähän voit katsoa muiden pelaajien tiedoista.

Tarvittaessa pyydämme tarkennusta tai korjauksia hahmosi tietoihin. Kun hahmo on täysin hyväksytty, lisäämme sinut ja hahmosi mukaan, ja voit aloittaa pelaamisen. Muistathan tulla mukaan chatroomiin höpöttämään ja juonittelemaan!

vanhat pelaajat

Ennen kuin luot uusia hahmoja, varmista, että sinulla on aikaa ja intoa pelata niillä kaikilla. Koska olet ollut mukana jo pidempään, hahmoasi koskevat rajoitukset ovat lähes olemattomia. Saat halutessasi kehitellä oman lajin, kunhan hyväksytät sen ylläpitäjillä. Muistathan, että muutama Maailma-osion listalla mainituista lajeista vaatii erityisluvan!

Laita sähköpostin otsikoksi Nimimerkki - Hahmon nimi.

Jos haluat päivittää jo olemassa olevan hahmon tietoja, otsikoi PÄIVITYS: Nimimerkki - Hahmon nimi. Tällöin laita viestiin vain muokattu pätkä, älä koko tietoja.

Jos lähetät pelkästään uuden kuvan vanhalle hahmollesi, otsikoi KUVA: Nimimerkki - Hahmon nimi.

Kirjoita hahmosi tiedot tarinamuodossa ja käytä siistiä kappalejakoa. Jos haluat tietoihin mukaan laulun sanoja tai muuta vastaavaa oheismateriaalia, laitathan ne siististi erikseen hahmosi tietojen jälkeen. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viikottain ja lisäämään uudet tiedot mahdollisimman nopeasti hyväksymisestä, mutta ethän huolestu, jos viestiisi ei aivan heti kuulu vastausta. Perään saa ja pitää huhuilla, jos vierähtää kaksi viikkoa tai kauemmin ilman vastausta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nimi: Hahmosi etu- ja sukunimi. Etunimi pakollinen, sukunimi vapaaehtoinen mutta suotava.

Kutsumanimi: Hahmosi kutsuma- ja lempinimet.

Laji: Hahmosi laji. Maailma-osiosta löytyy lista valmiista lajivaihtoehdoista. Vanhat pelaajat voivat kehitellä myös oman lajin. Huomioithan, että lajin ominaisuudet kuvaillaan taidot-osiossa, tähän tulee pelkästään lajin nimi.

Syntynyt: Syntymäpäivä, halutessasi myös synnyinmaa. Syntymäpäivä tulee ilmoittaa vähintään vuosisadan tarkkuudella. Huomioithan, että hahmot vanhenevat pelissä reaaliajassa! Mikäli hahmosi on ikinuori (esim. vampyyri), voit lisätä sulkuihin myös fyysisen iän.

Sukupuoli: Sukupuoli, esimerkiksi nainen, mies tai muunsukupuolinen.

Ammatti: Ei pakollinen, mainitse vain jos tiedossa. Hahmosi voi hankkia pelin aikana ammatin itselleen, jos haluaa.

Asuinpaikka: Missä kaupungissa, kylässä tai alueella hahmosi asuu? Uusi pelaaja, jätä tämä ensimmäisellä hahmollasi tyhjäksi. Huomioithan, että hahmosi asunnon/kodin tarkempi kuvaileminen tapahtuu muuta-osiossa, tähän vain asuinpaikan nimi.

Luonne: Hahmosi monipuolinen ja tarkka luonne. Pituus vähintään noin 150 sanaa.

Ulkonäkö: Hahmosi pukeutuminen, yleinen fyysinen olemus (pituus, ruumiinrakenne jne.) ja tarvittaessa yksityiskohtainen kuvaus päästä varpaisiin. Jos hahmollasi on kuva, tähän riittää lyhyt selostus hahmosi pukeutumistyylistä ja muusta vastaavasta. Jos hahmollasi ei ole kuvaa, tämän kohdan täytyy olla pitkä ja kattava, vähintään noin 150 sanaa. Liitä hahmosi mahdollinen kuva sähköpostiin liitetiedostona. Hahmosi kuvan täytyy olla sinun itsesi tekemä tai sinulle tehty, netistä ei saa kopioida kuvia.

Taidot: Hahmosi erityiset taidot ja voimat, kuvausta hahmon lajista ja ominaisuuksista sekä tietoa hahmosi mahdollisista taistelutaidoista. Ylimääräiset erikoiskyvyt eivät ole pakollisia, hahmosi voi olla myös tuiki tavallinen lajinsa edustaja. Huomioithan, että hahmosi kyvyt eivät saa olla ylivoimaisia. Muista myös, ettei elementtien tuli, vesi, maa ja ilma täydellinen hallinta ole mahdollinen kyky tässä roolipelissä (sallittu vain hengillä, puolihengillä ja demoneilla).

Menneisyys: Hahmosi menneisyys, pituus vähintään noin 200 sanaa. Tärkeintä on mainita, miten hahmosi päätyi Vechnostin saarelle. Vaikka hahmollasi olisi muistinmenetys, sinä silti tiedät hahmosi menneisyyden ja voit sen meille kertoa.

Muuta: Hahmosi muut tiedot. Tässä on hyvä kertoa ainakin hahmosi asuinpaikasta ja kodista sekä elämäntavasta ja mahdollisesta ammatista. Voit kertoa myös esim. poliittisista näkemyksistä, tärkeimmistä ihmissuhteista (perheenjäsenet, jos sellaisia pelistä löytyy) ja hahmosi omistamista erityisistä esineistä.

©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com