Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutiset

Täältä löydät roolipeliä ja saaren elämää koskevat tuoreimmat uutiset sekä listauksen menneistä tapahtumista. Voit vaikuttaa pelin tapahtumiin monella tapaa — osallistu juonitteluun chatroomissa muiden pelaajien kanssa!

tapahtuu juuri nyt / tulossa

Syyskuu 2019 Vedenhengen kuoleman johdosta luonnon tasapaino on syöksynyt kaaokseen! Kaatosateet hakkaavat saarta ja tulvat piinaavat erityisesti joen varsien asukkaita. Uusi vedenhenki ei ole vielä kykeneväinen palaamaan töihin, eivätkä muutkaan henkiperheen jäsenet ole avuksi. Apujoukkoja kaivataan Jokilaaksoon auttamaan viimeisen sadon keräämisessä, ennen kuin tulvat pilaavat sadon, minkä lisäksi Lehväskatkössä puutaloasutus on vaarassa joutua täysin veden turmelemaksi ilman apua veden  uudelleen kanavoimisessa!

Lokakuu 2019 Vaalivalmistelut alkavat! Kaupunkien ja kylien ehdokkaat viimeistelevät kuumeisesti kampanjoitaan ja alkavat ahkerasti kerätä kannatusjoukkoja itselleen. Nyt jos koska kannattaa olla korvat ja silmät tarkkana, ja seurata mitä ympärillä tapahtuu.

Tammikuu 2020 Historian 50. kansanäänestys tapahtuu 1. tammikuuta ja tulokset julkistetaan 10 päivää myöhemmin! Ketkä muodostavat uuden Neuvoston ja pääsevät päättämään saaren asioista seuraavaksi kahdeksi vuodeksi? Miten virkaanastujaisjuhlat sujuvat, ja ketkä pääsevät Kruunukaupungin juhlasaliin aveceina viettämään unohtumattoman keskitalven yön?

tapahtunut aiemmin

Ei vielä menneitä tapahtumia.

©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com