Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutiset

Täältä löydät roolipeliä ja saaren elämää koskevat tuoreimmat uutiset sekä listauksen menneistä tapahtumista. Voit vaikuttaa pelin tapahtumiin monella tapaa — osallistu juonitteluun chatroomissa muiden pelaajien kanssa!

tapahtuu juuri nyt / tulossa

Elokuu 2019 Suuret loppukesän elonkorjuujuhlat lähestyvät! Viisi suurta kaupunkia valmistelevat tanssisalejaan ja valmistautuvat vastaanottamaan kylistä kaupunkiin suuntaavat vieraat. Ketkä saavat kutsun Kruunukaupungin juhlasalissa järjestettävään päätapahtumaan - ja vielä tärkeämpää, ketkä sinne kutsutaan seuralaisiksi? Sujuuko juhlaviikko ongelmitta ja turvallisesti, vai joutuuko Vartiosto puuttumaan tapahtumien kulkuun?

Lokakuu 2019 Vaalivalmistelut alkavat! Kaupunkien ja kylien ehdokkaat viimeistelevät kuumeisesti kampanjoitaan ja alkavat ahkerasti kerätä kannatusjoukkoja itselleen. Nyt jos koska kannattaa olla korvat ja silmät tarkkana, ja seurata mitä ympärillä tapahtuu.

Tammikuu 2020 Historian 50. kansanäänestys tapahtuu 1. tammikuuta ja tulokset julkistetaan 10 päivää myöhemmin! Ketkä muodostavat uuden Neuvoston ja pääsevät päättämään saaren asioista seuraavaksi kahdeksi vuodeksi? Miten virkaanastujaisjuhlat sujuvat, ja ketkä pääsevät Kruunukaupungin juhlasaliin aveceina viettämään unohtumattoman keskitalven yön?

tapahtunut aiemmin

Ei vielä menneitä tapahtumia.

©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com