Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutiset

Täältä löydät roolipeliä ja kaikkien saarelaisten elämää koskevat tuoreimmat uutiset sekä listauksen menneistä tapahtumista. Voit vaikuttaa pelin tapahtumien kulkuun monella tapaa — osallistu juonitteluun chatroomissa muiden pelaajien kanssa ja ehdota vapaasti omia ideoitasi!

meneillään

Koko saari, alkaen lokakuussa 2019  Vaalivalmistelut alkavat! Kaupunkien ja kylien ehdokkaat viimeistelevät kuumeisesti kampanjoitaan ja alkavat ahkerasti kerätä kannatusjoukkoja itselleen. Ilmeneekö kieroja temppuja vai selviydytäänkö vaalikamppailusta ilman vehkeilyä? Nyt jos koska kannattaa olla korvat ja silmät tarkkana ja seurata, mitä ympärillä tapahtuu.

Koko saari, alkaen syyskuussa 2019 Vedenhenki Mizun kuoleman johdosta luonnon tasapaino on syöksynyt kaaokseen! Kaatosateet hakkaavat saarta, ja tulvat piinaavat erityisesti joenvarsien asukkaita. Uusi vedenhenki ei ole vielä kykeneväinen töihin, eivätkä muutkaan henkiperheen jäsenet ole avuksi. Apujoukkoja kaivataan Jokilaaksoon auttamaan viimeisen sadon keräämisessä, ennen kuin tulvat pilaavat sen, minkä lisäksi Lehväskatkössä puutaloasutus on vaarassa joutua täysin veden turmelemaksi ilman apua veden  uudelleenkanavoimisessa!

Tulossa

Koko saari, tammikuussa 2020  Historiallinen 50. kansanäänestys tapahtuu 1. tammikuuta ja tulokset julkistetaan 10 päivää myöhemmin! On aika marssia vaaliuurnille. Ketkä muodostavat uuden Neuvoston ja pääsevät päättämään saaren asioista seuraavaksi kahdeksi vuodeksi? Miten virkaanastujaisjuhlat sujuvat, ja kuka saa kunnian lähteä Kruunukaupungin juhlasaliin aveciksi viettämään unohtumattoman keskitalven yön?

tapahtunut aiemmin

Ei vielä menneitä tapahtumia.

©2019 VECHNOST ★ - suntuubi.com