Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chatroom

Vain hyväksytysti liittyneille pelaajille! Tervetuloa kuumimpien juorujen, villeimpien juonien ja arkisten höpötysten pyhättöön! Tässä nurkassa sana on vapaa ja rajaton, koski puheenaihe sitten peliä, siviilielämää, maailmankaikkeutta tai kaikkea niiden väliltä, päältä, alta ja ympäriltä. Erinomainen palsta myös peliseuran huhuiluun!
 

Uutisia vanhoille pelaajille

Tammikuu 2020  Uusi vuosi, uudet kujeet! Suoritamme muuton uudelle (toivottavasti) lopulliselle domainille kesään mennessä, joten sen aikaa tämä nykyinen sivusto toimii säästövirralla. UUSIA HAHMOJA EI OTETA VASTAAN! Lisäksi suuret juonikuviot (vaalit jne.) saavat odottaa uusien sivujen aukeamista. Kevät onkin nyt loistavaa aikaa remontoida vanhat hahmot ja suunnitella uusia, etenkin politiikka mielessä pitäen! Roolipeli ja chatroom ovat tavalliseen tapaan käytössä, mutta nykyistä sivua ei pahemmin päivitetä. Kaikki hahmojen tiedot yms. päivitetään sitten vasta uusille sivuille. Kiireellisissä asioissa käänny sähköpostin puoleen!

Marraskuu 2019  Vaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja muistuttaisin kaikkia mahdollisuudesta asettaa jo olemassaoleva hahmo ehdolle tai luoda täysin uusi hahmo Neuvostoon. Uusi Neuvosto muodostetaan tammikuun aikana ja kaikki ehdolla olevat hahmot valikoituvat sinne automaattisesti (koska näissä vaaleissa ei ainakaan ole kilpailusta huolta, kahden vuoden päästä voi sitten olla eri tilanne). Tyhjät paikat täytetään NPC-hahmoilla, ja olisi tietenkin pelillisesti kaikkein parasta, jos Neuvostossa olisi muidenkin kuin meidän ylläpitäjien suunnittelemia hahmoja. Sonyalta tulee Kalmankidan, Sudenpesän, Lohikäärmekodon ja Lehväskätkön edustajat, Harleylta tulee Aurinkolahden, Jalopuun ja Lumokeitaan. Muut kylät ja kaupungit ovat vielä vapaina, joten lähtekää reippaasti mukaan saaren poliittisiin käänteisiin! Jos on kysyttävää, kysele tässä chatissa tai laita sähköpostiaa!

Kesäkuu 2019 Tervetuloa roolipelin uusille väliaikaisille sivuille! Tutustukaa rauhassa ja huolella etenkin uusiin alueisiin, saaren yhteiskuntarakenteeseen sekä pieniä muutoksia kokeneeseen hahmotietolomakkeeseen. Aloittakaa tämän jälkeen hahmojenne tietojen päivittäminen ja lähettäkää ne sähköpostiin Liittyminen-osion kautta löytyvien ohjeiden avulla. Chat on auki vanhaan tuttuun tapaan, mutta pelejä toivotaan jatkettavan kunnolla vasta, kun hahmosi päivitetyt tiedot ovat menneet läpi! Keskeneräisiä pelejä saa jatkaa, mutta ettehän aloita uusia päivittämättömillä hahmoilla! Jos sinulla on aikaa pelata, sinulla on aikaa päivittää hahmojesi tiedot!

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Frosty

01.04.2020 22:12
Iltaa! Ei täällä varmaan ketään ole, mutta höpötän sitten itsekseni ^^ Huomenna pitäis tehdä matikan koe, mitään en osaa ja luntata en kehtaa vaikka pystyisi. Saa nähdä, mitä siitä tulee, vai tuleeko mitään :'D Nyt koitan saada hahmotietoja eteenpäin, väsään Pyrrille aikajanaa ettei menneisyydestä tule kamala soossi x_x ikinuorissa hahmoissa on se ongelma että niillä on ollut aikaa tehdä kaikenlaista.

Nimi: Kiiwi

31.03.2020 21:36
Tervehdys kaikille jälleen~
Meikäläinen hukkuu taas vaihteeks kouluhommien alle, tai no, en ihan vielä (yritän kerrankin olla ees jotenkuten ajoissa etten kuole sitten ennen kesää kun dedikset painaa päälle). Opettajat kun aatteli että nyt kun ei oo kontaktiopetusta niin tuplataan vaan esseetyömäärät ja lukemiset, hyvin se menee :)) Ykskin pirulainen kehtas laittaa esseen pituusvaatimukseks 15 sivuu, mikä on ainaki meijän opinnoissa iso määrä pelkälle esseelle. Noooh, ehkä tästä selvitään.
Vähän kans stressaan kesää ku en oo saanu kesätöitä ja mietin että pitäskö tässä sitten opiskella kesäkin x_x Toooisaalta on mulla kyllä säästöjä sen verran että pärjäisin kesän niilläkin. Saa nähdä jos tästä vielä jonkun siivoushomman sais itelleen puhuttua.
Piirtelin tässä yks päivä Nomista uuden kuvan ja se onnistu jotenkin paremmin kuvastamaan jäbän vanhuutta mutta sielullista punkkarihipsteriyttä. Sain kanssa jonkun valaistumisen/vähän lainasin yhestä sarjasta ideaa että Nom vois olla joku jengi "lääkäri". Tai sillai että ois vaikka opiskellutki lääkäriks mutta sit ei ois syystä tai toisesta vetäny loppuun asti ja tekis sitten "paperittomana" lääkärin hommia hämäremmille porukoille. Varmaan Vechnostiin siirtyessä ois toimenkuva muuttunu vaan.. yleisesti hämäräks lääkäriks.

Nimi: Frosty

27.03.2020 02:20
Eei helkkari minä unissani laitoin tuon väärään paikkaan D: ei voi mitään, pyydän anteeksi!
(ryminällä takaisin peliin...tulipas siitä pitkä pätkä tekstiä. Laitoin Harley ton Nikolain roolin mukaan niinku joskus miekka ja kivi sovittiin, taitaa alkaa naamiaispeli vanhoilla sivuilla siinä jossain sivun 40 paikkeilla :>)

Nimi: Frosty

27.03.2020 02:17
Fedor//
Miehen änkyttämät sanat vahvistivat Fedorin arvelut oikeiksi: kyllä vain, tässä todellakin oli Nikolai Leontjev, omassa persoonassaan.
"Mitä parhainta iltaa, herra Leontjev", hän tervehti sulkahattuisen päänsä painanutta nuorukaista kera kohteliaan kumarruksen , "ja suuret kiitokset kutsustanne.”

Kylläpä mies käyttäytyi kerrassaan kummallisesti, toden totta! Fedor yritti parhaansa mukaan peittää hämmennyksensä standardin mukaan mitoitetulla hymyllä, aivorattaat villisti raksuttaen. Kyllähän hän muisti varsin hyvin, että kasvotusten Nikolai oli varsin arka, mutta tuskin hän näin pahanpäiväisen peloissaan oli heidän viimeksi tavatessaan ollut. Äänensävykin oli kummallinen, pakotetun kuuloinen. Eikä se ollut ainoa asia, joka vampyyriä hämmensi: hän kun oli luullut olevansa juhlijoiden joukossa eräs helpoimmin tunnistettavista henkilöistä, häpeällisen yksinkertaiseen naamioonsa ja pukuunsa sonnustautuneena!

Fedorin mieleen nousi yllättäen kuva eräästä palvelustytöstä, joka oli yrittänyt pihistää pöytähopeita, ehkä kolme vuosikymmentä aiemmin? Tyttö oli koettanut piilotella tekosiaan vielä silloinkin, kun kadonneet aterimet oli löydetty hänen tavaroidensa joukosta, ja kovin samantapainen oli hänen olemuksensa ollut silloin, kuin hänen kirjeystävänsä nyt.

Ei kai herra Leontjev suinkaan yrittänyt huiputtaa häntä? Ja jos asia sattuisi näin olemaan, minkä kumman takia? Oliko kyseessä nuoren miehen hatara yritys parantaa omaa asemaansa tässä perin kiusallisessa tilanteessa?

Mitä ikinä toisen mielessä liikkuikaan, hän vaikutti häpeävän syvästi - mainiota, olisi jopa huolestuttavampaa, jos tilanne oltaisiin ohitettu kädenheilautuksella, mutta surkeaa kiemurtelua oli kamala katsoa.
“Älkääkä suotta pahoitelko, hyvä herra", Fedor kiirehti vastaamaan anteeksipyyntöihin. “Vaikka minun täytyy myöntää”, hän jatkoi, vihreissä silmissä hyväntahtoinen, joskin hieman ilkikurinen tuike, “en aivan osannut odottaa, että juhlaan kuuluisi pientä reippailua raikkaassa ulkoilmassa.”

“Mutta toisaalta, onhan täällä huomattavan paljon rauhallisempaa, kuin sisätiloissa. Ja mikä kerrassaan hurmaava puutarha! Se on varmasti upea kesäsin.”
Avoimen onnellinen hymy levisi vampyyrin kasvoille, kun hänen huomionsa siirtyi heitä ympäröivään kasvillisuuteen, patsaisiin ja suihkulähteen kauniiseen muotoiluun. Hämärään sopiville vampyyrin silmille tämä ympäristö sopi hyvin, ja talvisessa puutarhassa oli omanlaistaan kauneutta. Vaikka kylmänkaltoin kohtelema kasvillisuus oli paikoin melko surkeaa katseltavaa, illan hämärässä pensaiden ja patsaiden varjokuvat tuntuivat herättävän ympäristön eloon aivan eri tavalla, kuin kesän kukkaloisto, tavalla, jota kuvataidetta syvästi arvostava mies piti perin kiehtovana. Hetken Fedor kaipasi muutamaa puhdasta paperiarkkia ja hiilikynää - valon ja varjon leikki suorastaan kerjäsi tulla ikuistetuksi paperille.

Eräs seikka kuitenkin kaihersi ikävästi hänen mieltään - siinä lyhyen keskusteluntapaisen aikana Fedor oli ehtinyt keksimään tuhat ja yksi syytä herra Leontjevin eriskummalliselle käytökselle, jopa mahdollisille valheille. Vakavoituen hän kääntyi jälleen Nikolain puoleen.
“Totta puhuen”, hän aloitti, epätavanomaisen empivästi, “en täysin ymmärrä toimintaanne, mutta pyydän vilpittömäsi anteeksi, jos jollain tapaa olen tehnyt olonne epämukavaksi.”
“Sanokaa vain, jos ette tahdo seuraani, lupaan palata takaisin sisätiloihin ja antaa teidän viettää iltaa rauhassa.”
Hiljaa itsekseen hän torui hermostuksesta kiihtynyttä sykettään. Ajatuskin siitä, että hän olisi jotenkin loukannut herra Leontjeviä tuntui hyvin epämiellyttävältä: kirjeenvaihto hänen kanssaan piristi Fedorin paikoin turhauttavaa ja yksinäistä elämää, ja mistä sen tiesi, kuinka pahasti noin herkkä ihminen voisi loukkaantua?

------------------------

Nikolai//
Huvittunei suus - jota takuulla ei oltu tarkoitettu millään muotoa pilkalliseksi - vaaleahiuksisen miehen äänessä puri runoilijaa ivan terävillä hampailla; tuskaisesti hän koki olonsa naurunalaiseksi houkaksi, mädäksi omenaksi sukupuunsa matalalla riippuvalla oksalla. Nöyryytettynä nuorukainen painoi päänsä kuin läksytetty lapsi, joka alistuu saamilleen nuhteille. Arka katse pakoili herra Bessmertnyjiä, karkasi hakemaan apua enkelivauvaa esittävän patsaan pyöreistä kasvoista, jotka eivät kuitenkaan tarjonneet poikapololle neuvoja eivätkä rohkaisua, vain vienon alabasterisen hymyn.
Viimeinenkin pakoreitti oli suljettu, ja polvistuminen hävinneenä rehellisyyden jalkojen juureen ainoa jäljelle jäävä vaihtoehto.
Nikolaista tuntui kuin hänen koko kehonsa vastustelisi puhumista, leukaluut pyrkivät sulkeutumaan kuin korulippaan saranat; sanat joutui pakottamaan ulos suusta väkivalloin. "He-he-herra B-B-B-Bessme-me-mertnyj!" hän lopulta onnistui sopertamaan heikkona hihkaisuna, sydäntä kivistäen riipivästi, kun tavut takertuivat kurkunpohjalle tahmeina. "Te-tekö s-s-siinä? E-en ollut, ollut tunnistaa t-t-t-teitä. Naamiot, tie-tiedättehän", raukkaparka yritti epätoivoissaan tavoitella aidosti yllättynyttä sävyä, teeskennellä ja puijata, etteikö muka olisi välittömästi jo salongin puolella tiennyt, kenen kanssa oli tekemisissä, maskien hämäyksestäkin huolimatta. Koko ajan pajunköyttä kutoessaan hän tiesi, että valheen haistoi vuorenvarmasti - kuinka hän tai kukaan muu muka olisi suurin surminkaan voinut erehtyä luulemaan Fedoria joksikuksi toiseksi, kun miehen ylvään pitkä siluetti erottui juhlaväen joukosta niin vahvana? Totuuden myöntäminen suoraan oli kuitenkin liian uhkarohkea harppaus hänelle, joka peloissaan kiersi vaaran kitaa.
"Minä, minä, mi-minä... O-o-olen syyy-sy-syvästi pa-pahoillani tästä", Nikolai kiiruhti pyytämään anteeksi, hengästyneet sanat valuen vuolasta ja vilpitöntä häpeää tästä erheestä, tästä narrimaisesta pakomatkasta, hänen kertakaikkisesta hölmöydestään. Sirot silkkihansikkaiden verhoamat sormenpäät sivelivät suihkulähteen reunoille jäätynyttä lumipeitettä, piirtelivät hermostuneita kahdeksikkoja.

Nimi: Harley

26.03.2020 13:19
Piipahdin tässä nakkaamassa replat peliin, en viivy kauaa. Frosty, hyvänen aika miten aika rientää, ei meinaa uskoa että heijän ensimmäisestä tapaamisesta on vierähtänyt jo noin kauan. Mutta kiitoksia vinkistä, voisinpa jossain välissä selata pelit alusta saakka läpi niin saisi kunnon kertauksen tapahtumista. Ja ihana jos kirjoittaminen maistuu tauon jäljiltä! Se on kyllä aina mahtava palata peliin kun on ollut kauemmin paussilla.

Nimi: Frosty

26.03.2020 00:51
Harley, kävin pikavisiitillä vanhoilla sivuilla, ja ainakin Nikon ja Fedorin ihan ensimmäinen peli alkaa sivulta 74 (vuonna 2017, hui kauhia), muut näistä keskeneräisistä on uudempaa materiaalia. Mää en muistanutkaan miten kivaa kirjoittaminen voi olla, kyllä tää tästä suttaantuu, rooli etenee vauhdilla :D

Nimi: Harley

26.03.2020 00:32
Frosty, olen ehottomasti saman koulukunnan filosofeja, paha paikka nyt vääntää opiskeluja itsenäisesti kun itsekurini on melkoisen hatara. Mutta mutta, pelaillaan ilman muuta nämä pelit loppuun, sopii mulle oikein hyvin. Voisin jossain välissä selata peliviestejä vanhalta saitilta, että muisti virkistyisi. Jatkellaan juu noista naamiaisjuhlista siitä kohtaa mihin viimeksi jäätiin.

Nimi: Frosty

25.03.2020 23:58
Sonya, kiitän tsempeistä! Mulla on ollut nyt jonkin aikaa tavoitteena aina liikunnan jälkeen venytellä, ihan en ole tavoitteessa pysynyt, mutta enää ei ole ihan niin paha rautakanki :'D Pitää laittaa testiin tuo ennen nukkumaanmenoa venyttely, jos sitä rennommilla lihaksilla nukkuisikin mukavammin!

Harley, mun rakkaalla ja erinomaisen epäkäytännöllisellä "ensin huvi, sitten työ" - filosofiallani aikaa kyllä riittää, mutta aivan vääriin asioihin ^^' (Sen kanssa ollaan jo onneksi menossa hitusen parempaan suuntaan)
Mutta nimiasiat selvä! (Mun muistini näemmä petti, Ilyahan se olikin, lukee näemmä täällä muinaisten pelien tiedostossakin...hyvä minä :'D) Mieluummin mää kyllä hoitaisin nämä pelit kunnialla loppuun, onhan tässä mielenkiintoisia kuvioita menossa! Voisin käydä tässä Fedorin roolin kimppuun, näistä kolmesta helpoin kirjoittaa. Poijjaat näyttää tällä hetkellä olevan niissä maslenitsan naamiaiskekkereissä, jatkuuko siitä?

Nimi: Sonya

25.03.2020 23:17
Hei vaan Frosty, huippua kuulla, että kevääsi on mennyt mukavasti! Meilläkin täällä tosiaan vielä ratsastustunnit pyörii max. 6 hengen porukoissa, toivottavasti eivät mene missään vaiheessa tauolle. Ja kiitokset remonttitsempeistä, niitä kaivataan! Mä oon nyt niin paljon nököttänyt viimeisen parin viikon aikana koneella, että alkaa olla niska ja selkä kipeänä, joten pitää jonkin sortin taukoa tässä taas pitää ennen kuin mitään himopitkiä istuntoja pitää. Ja tsempit sulle venyttely haasteeseen, se tekee kyllä hyvää! Mä oon vuodenvaihteesta lähtien venyttelyt aikalailla joka ilta ennen nukkumaan menoa ja on kyllä tehnyt pirun hyvää!

Nimi: Harley

25.03.2020 22:57
Frosty, kiitoksia erittäin kovasti onnitteluista ja onpas todella mukavaa kuulla sinusta! Loistavaa kuulla, että sulla sujuu hyvin, nautiskelehan ratsastuksista ja pyöräilystä, jaksamisia paljon etäopiskeluun. Toivottavasti saat kevään toiveet toteutumaan ja riittää vapaa-aikaa harrastuksiin uppoutumiselle. Päivä kerrallaan on kyllä oiva filosofia. Mitä peleihin tulee, ei sinänsä taida olla mitään radikaalimpaa ilmoitettavaa. Tunnetusti mullahan on aina vähintään yksi nimikriisi tulilla, joten Christea on nykyään Rudolf Rüdiger (Rolf tuttujen kesken) ja Ivan vaihtui yhessä välissä Ilyaksi (ja mahollisesti tulee lähitulevaisuudessa vaihtumaan uudelleen). Mikäli haluat jatkaa näitä pelejä niin totta kai voidaan jatkaa, mutta jos sulle olisi helpompi palata peliin puhtaalta pöydältä sekin passaa mainiosti. Miten tahansa tehdään haluisin mieluusti jatkaa Fedorin ja Nikolain kuvioita esimerkiksi niitten kirjeillä.

Nimi: Frosty

25.03.2020 22:50
Hei Harley, ja oikein paljon onnea sekä kirjoituksista selviytymisen, että syntymäpäivän johdosta! <3 (olipas epätavallisen virallinen lause) ja hyvä kuulla ettei se ihan hirveää ole, täytyy pitää mielessä sitä varten, kun omat kirjoitukset joskus koittaa (hui) :'D

Mulle kuuluu hyvää tähän tilanteeseen nähden, pääsen ratsastamaan, saan olla viikot omassa rauhassani opiskelupaikkakunnalla ja nyt pääsee pyöräilemään kunnolla kun tiet on sulana (jäiseen aikaan poljin kouluun ja takaisin etanavauhtia kesärenkailla). Mitään suurempia suunnitelmia keväälle ei oikeastaan ole, koitan päästä taas kiinni muutamaan retuperälle jääneeseen harrastukseen, lukea pari paksumpaa kirjaa ja venytellä useammin kuin kerran kuussa. Päivä kerrallaan :>

Pieni kysymys peleihin liittyen! Mulla on täällä vastattavaa kolmeen peliin, Nikolai & Fedor, Ivan & Pyrri ja muotipoliisi Christea & Deva. Onko mitään erikoista uutta tietoa, mikä mun tarviis huomioida näissä? Onko kaikki hahmot mukana, onko Christea saanut jälleen uuden nimen, onko sulla intoa vielä jatkaa näitä muinaisjäänteitä? ^^'

Nimi: Harley

25.03.2020 22:02
Iltoja, onpas ollut härdelliä. Viiden kokeen rupeama on nyt pulkassa, enää pitää jännätä mitä sensorit tuumaa ja miten pisterajat sattuu asettumaan. Tämä kirjoitusten aikaistaminen kyllä hiukan järisytti, mutta vaikka lukusuunnitelmat osittain joutui roskakoriin, uskoisin pääseväni kaikista aineista sentään läpi, joten eiköhän se valkolakki vihdoin napsahda. Tuleville yo-kokelaille voisin sanoisin sellaisen lohdun sanasen, ettei se koetilanne ollut läheskään niin dramaattinen kuin ehkä odottaisi. Jännittävää toki, eikä stressiltä säästy, muttei suinkaan kannata pelätä liikoja ennakkoon. Välissä ehdin myös täyttää pyöreitä vuosia kun tuli kaksikymmentä mittariin, siispä jäähyväiset teiniydelle.

Mitäs teille kaikille kuuluu, mitä olette puuhastelleet nyt maaliskuussa ja mitä suunnittelette keväälle? Maailmanmeno on melko käsittämätöntä tällä haavaa, mutta koitetaan pysyä rauhallisin mielin, vaikka nämä uutisvyöryt epidemiasta kuormittaakin. Erittäin paljon tsemppejä kaikille etäopiskeluun, kyllä näistä poikkeusoloista selviydytään. Pitäkäähän itsestänne hyvää huolta!

Nimi: Frosty

25.03.2020 21:58
Hyvää iltaa!
Käväisin ratsastustunnilla tuossa aiemmin ja nyt tulin tänne pyörimään ainakin joksikin aikaa ^^ Tämän illan agendalla ois taistelua a) keskeneräisten hahmotietojen, tai b) esihistoriallisten pelien vastauksien (*kröhöh*) kanssa (jos heittäydyn hurjaksi niin c) molempien). (Kahlasin muuten eilen yömyöhään vanhojen sivujen peliviekkua läpi ja lueskelin rooleja kertauksen vuoksi, nostalgian määrä oli uskomaton.)

Moi vaan moi Sonya! :D
Ymmärrän tuskan kaikkien kouluhommien kanssa jostain kumman syystä tuntuu siltä, että työmäärä tuplaantui heti, kun siirryttiin etäopiskeluun :/ (niin siinä saattoi kyllä tosissaan käydä kun ei tuntinäyttöä saa niin hyvin). Mut ihanaa et harrastuksissa pystyy kuitenki käymään! Täälläkään ei onneksi ole ehditty ratsastusta kieltämään (Itä-Suomessa minäkin), toivotaan että ei siitä tarvi poikkeustilan takia luopua.
Itsellä kevät on mennyt onneksi suht normaalisti, sisätiloissa tulee muutenkin oltua niin paljon ettei tää kaikki ole siltä osin mitenkään kamalasti vaikuttanut. Ulkoilu vaan vähentyny kun ei tarvi pyöräillä kouluun ja takaisin, toisaalta nyt pääsee pyörällä tallille kun tie ei ole jäässä. Alkumatka kumpaankin suuntaan vaihtelevaa ylämäkeä, mutta loppumatkan pääsee hurauttamaan melkein pelkillä alamäkivauhdeilla :D

En tiennykkään että sulla on virtuaalitallikin, siistiä! :o (Joskus miekka ja kivi taisin itekkin jonkin sortin virtuaalitallin ja roolipelin yhdistelmässä pyöriä, oi niitä aikoja.) Minä kärsimätön ehdin jo tuota linkkiä testaamaan ennen kuin sain koko viestin luettua loppuun :'D mutta tallessa on kännykän muistiossa! On muuten erinomaisen hienoa ettei Vechnostin taru lopu Suntuubin mukana <3 remontoinnin iloa!

(kiitän taas yhdestä kattavasta vampyyri-infopaketista, nyt mun pitäis pärjätä! (koputan puuta, ja kovaa koputankin) Jään innolla odottamaan sitä kirjaa :D)

Nimi: Sonya

25.03.2020 20:05
Tervehdys piiitkästä aikaa tänne puolelle!

Toivottavasti teillä on kevät edennyt mukavasti vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta. Olen ollut itse kiireinen kouluhommien kanssa, sillä vaikka siirryimme etäopiskeluun, tekemistä riittää. Myöskin tallilla ja treeneissä käyminen on toistaiseksi pyörinyt täällä itäisemmässä Suomessa ihan normaalisti, joten tekemistä on riittänyt.

Olen lisäksi rehkinyt virtuaalitallini muuton suosiolla loppuun, ja nyt siirryn vihdoin rehkimään tämän roolipelin muuttoa oikein urakalla! En uskalla luvata, että uusi sivu välttämättä aukeaa ihan ajoissa ennen tämän suntuubin häviämistä, mutta kovasti rehkimme tavoitteena päästä uusille ja pysyville sivuille kesäkuun alussa! Tänään tilasin oman webhotellin ja verkkotunnuksen, joten jatkossa (jahka sivu ehditään luoda, älkää liian ajoissa menkö urkkimaan :D) Vechnost tulee löytymään osoitteesta roolipeli.com/Vechnost. Tämä kannattaa laittaa muistiin, jotta löydätte paikalle, jos käy niin ikävästi, että tämä sivu häviää ennen kuin uudet virallisesti aukeavat ja ehdimme jaella linkkiä täällä. Joka tapauksessa uudet sivut tulevat olemaan nykyisen kopiot, joten mitään salattavaa siellä ei ole :D

Tänään istuskelenkin tässä paikalla, Harleykin on tulossa pelailemaan. Jos joku muukin sattuu paikalle niin ihan huippua, mukaan vain! Olisi ihana pitkästä aikaa pelata!

Nimi: Frosty

24.03.2020 21:47
Iltaa ystävät!
Etäopiskelu on jännää, univelka kasvaa tasaiseen tahtiin ja läppäri päätti hajota, mutta muuten menee hyvin! Testasin kirjoittaa hahmotietoja koneella (koulun kone lainassa) ja kas kummaa, se on ihmeen paljon helpompaa kuin puhelimella.

(Saastutin muuten vieraskirjaa vampyyriongelmillani kun en kehdannut taas laittaa tänne puolelle viestiä jutustelun sekaan ^^')

Nimi: Corpiet

20.03.2020 12:39
Heissan, käyn tässä vain pyörähtäämässä ennen seuraavan tunnin alkua. Eli siis etäopetus ottaa tällä hetkellä niin lujille ja elämä muutenkin potkii päähän, niin mua ei todennäköisesti näy täällä ennenkuin oon saanu jonkinmoisen rytmin kouluhommiin tai koulut avautuu uudestaan :')

Nimi: Kiiwi

08.03.2020 23:01
Pikavisiitti kännykällä vielä ennen kun yritän päästä nukkumaan~ (lol en mie oikeesti tuu mitään unta vielä saamaan)
Nopeesti vaan kommaan että niin Harley miekin aattelin että Nom ois vanhempi mutta jotenki kädet ei vaan piirrustushetkellä halunneet toteuttaa sitä visiota ja annoin sitten vaan mennä :'D ehkä joku nuoruusvuosien kuva tosiaan

Nimi: Harley

08.03.2020 19:04
Heissan rakkahat ihmiset. Äsken väsäsin ja postasin replat ja pyörähdän vielä tässä chatissa tsekkaamassa teijän kuulumisia. Mulla tosiaan käynnistyy nyt tiistaina kirjoitusrumba enkä koekiireiden ja -stressin takia tule olemaan kovin aktiivinen täällä muutamaan viikkoon, sitten ensi kuussa yritän palailla kuvioihin kunnolla. Kuumottaa lievästi sanottuna aikas paljon miten tuun pärjäämään, mutta nooh, enköhän ainakin sen verta onnistu että pääsee läpi ja vihdoin saa sen legendaarisen valkolakin.

Kiiwi, kiitoksia kovasti tsempeistä, sulle myöskin jaksamisia kaikkiin opintoihin. Voi ei Nom on täydellinen koodinimi nasty old mänille, en kestä (koska tulee mieleen sellainen nomnom-äänitehoste) Tuollaiset kyvyt kuulostelee musta oikein hyville ja hän todellakin sopisi maagiksi ennustusjuttujen puolesta. Oih tuo kuva on todella mahtava (tykkään varsinkin sivusiilistä ja korvakoruista ja pyöryläisistä aurinkolaseista) Kuvittelin hänet tosiaan huomattavasti vanhemmaksi, mutta voihan sitä ajatella että tuo on kuva kultaisilta nuoruusajoilta :D

Nimi: Frosty

08.03.2020 18:24
Hyi kun suntuubi lataa taas hitaasti sivut x_x iltaa vaan!
Huomasin eilen, että kämppäni on törkyinen ja pidin tänään armottoman siivouspäivän. Vielä pitää vähän imuroida ja tiskata pari astiaa niin on vihdoin valmista :D Ajattelin pitää leffaillan (katsoin Notre Damen kellonsoittajan viimeksi ihan pikkukakarana, nostalgiaa <3) ja sitten kenties pyöriä vielä täällä. Onneksi ei tarvi huomenna herätä kukonlaulun aikaan kouluun vaan saa pehmeän laskun lomilta.

Nimi: Corpiet

06.03.2020 20:58
Iltaa ihmiset, miten menee?
Olipa taas viikko, mut nyt saa viimeinkin vähän levähtää, ja tottakai nukkumisen sijasta sukellan hahmotietojen ihmeelliseen maailmaan ja kummittelen täällä loppuillan lapsieni kanssa.

Nimi: Frosty

04.03.2020 18:37
Iltaa!
Juuri kotiuduin tallilta ja ajattelin tehdä pikapyrähdyksenä täällä ^^ Loman alun olin kotona vanhempien ja veljen luona käymässä, nyt pääsin pariksi päivää takaisin omalle kämpälleni ylhäiseen yksinäisyyteeni. Vielä pitäisi raahautua kauppaan ja kehitellä kilpikonnalle jotain evästä, sen jälkeen ajattelin pyöriä täällä on/offina. Ehkä kirjoitan hahmotietoja, ehkä en, saa nähdä.

Harleylle ja Sonyalle kiitos vampyyri-infosta! Tällä pääsee jo pitkälle :D

Nimi: Corpiet

02.03.2020 19:25
Iltaa ihmiset, miten menee?
Pörräilen täällä nyt loppuillan ja ehkä mahdollisesti koitan kirjoittaa jotakin hahmoa eteenpäin

Nimi: Corpiet

01.03.2020 21:19
Kjeh kjeh, tulinkin kummittelemaan tänne vielä kerran hiihtoloman aikana ja nakkasin roolit peliit. Häivyn samantien nukkumaan, mutta tuun kait huomenna paikalle illalla. Öitä~

Nimi: Kiiwi

01.03.2020 14:07
Nyt kun vielä selailin uusiks lajitietoja niin oikeestaan ennustaminenhan toimis jos jäbä ois maagikin

Nimi: Kiiwi

01.03.2020 13:37
Halloota jälleen~ saatan pitkin päivää pörhiä laiskasti paikalla ellei mitään erikoisempaa menoa tule eteen. Also jaksamisia sulle Harley koulujuttuihin! Toivottavasti kiire hellittää

Nom:in (olkoon toistaiseksi koodinimi Nasty Old Manille) suhteen pyörittelin mielessä ajatusta jostakin sellasesta kyvystä, että se sais jonkinnäkösiä näkyjä menneisyydestä ja/tai tulevaisuudesta tai jotakin sen tyyppistä, mutta en tiedä toimisko sitten käytännössä miten. Jossain vaiheessa oli sellanen idea että kyky ois jotenkin kytköksissä paikkaan siinä mielessä, että tyyppi saattais nähä jotakin pikasia näkyjä paikan x tapahtumista, mutta ettei vaikka osais sitten oikeen sanoa että oliko se menneisyydestä vai tulevaisuudesta tms. Niin ja on tässä sekin käytännön ongelma että parhaitenhan tuo toimis että jos jaksaisin seurata ahkerasti muiden pelejä ja mahdollisesti sitten niistä napsisin jotain osasia näkyihin, mutta noh.. tähän mennessä en ole ainakaan kovin ahkerasti moista tehnyt jotennn :'D Saa nähä keksinkö tähän jonkun toimivan ratkasun vai lähteekö hahmo ihan eri reiteille.
Kuvankin linkkaan nyt tuohon lopuksi, vaikka tosiaan siitä tuli kovin nuoren näkönen xD Muutenkin vähän suttunen kuva kun yritin piirtäessä olla armollionen ittelleni etten menettäis hermojani piirtämiseen. Saatan yrittää piirrellä häntä joskus uudelleenkin ja kokeilla jotain vallan eri lähestymistapaa
https://aijaa.com/Kztvmy

Nimi: Harley

27.02.2020 19:03
Tervehdyksiä ihmiset, sain äskön postattua replat, mutten varmaan jää tähän ainakaan yhteen kyytiin pidemmälti. Alkaa meikäläinen olemaan aika naatti opiskelujen kanssa, ei hyvää päivää kun on niin paljon yhtä sun toista hommaa edelleen kesken. Kiiwille kommenttia että nasty old manin edistymiset kuulostaa oikeen hyvälle, lycka till lajin päättämiseen (ja jos suinkaan haluut jossain välissä linkata meille kuvaa jota piirsit olisi hauskaa)

Frosty, kysyin näistä sun mietinnöistä Sonyalta koska hän ultimaattisesti päättää vakiolajien asioista ja tällainen on vastaus (ei ole aivan suora sitaatti koska lyhentelin ja tiivistelin sieltä täältä, mutta basically kopio Sonyalta): "Jos vanha tai sairas muuttuu vampyyriksi, hän jää muita vampyyreja heikommaksi. Vampyyrimuutos voi parantaa esim. nivelrikon tai astman, muttei tee sen jälkeen enää ihmisestä supervoimakasta. Mitä nuorempana muuttuu, sitä vahvemmaksi vampyyriksi tulee (ja vampyyriksi syntyneet ovat luonnollisesti kaikista voimakkaimpia) Tämä pohjautuu puhtaasti anatomiaan: vauvojen ja lasten luut ja muut rakenteet ovat paljon mukautuvaisempia ja joustavampia kuin aikuisen. Vampyyrimuutos pääsee vain lapsella vaikuttamaan ns. ytimeen asti, eli jos muuttuu lapsena vampyyriksi, keho tottuu muutokseen paljon aikuista nopeammin ja pääsee näin ollen paremmin kehittymään ns. perustasosta ylöspäin, kun taas aikuisella sen perustasonkin saavuttaminen kestää jo tovin. Lisäksi lapsivampyyreille yksi vuosi vastaa ikääntymisessä noin kahta vuotta, eli vauvana muutettu tai synnynnäinen vampyyri olisi aika lailla täysi-ikäinen noin 10 vuoden iässä. Näissä kaikissa on toki myös yksilöllisiä eroja." Olin siis aluksi väärässä kun väitin että pikkuisina muuttuneet jäisivät heikommiksi, päinvastoin heillä on paras potentiaali tulla vahvoiksi vampyyreiksi. Mutta seniorit tosiaan mitä luultavimmin jää keskitasoa heikommiksi, eivät esim. ole yhtä kestäviä, nopeita tai vahvoja. Toivottavasti sait näistä selvyyttä!

Nimi: Corpiet

24.02.2020 23:29
Mitäs tässä, nostalgioin vanhojen vhs'ien parissa ja oli tarkotus kirjottaa yhtä mun lapsista eteenpäin, mut harhauduin lukemaan vanhoja chattejä ja juonintoja :'D Mutta onnea tentteihin

Nimi: Kiiwi

24.02.2020 23:22
Mitäs tässä, vähän kuumottelee parin päivän päästä oleva tentti kun siihen ei oo mitään uusintamahollisuutta mutta eiköhän se läpi mee kuitenki. Sen verran sosiologian klassikoita kuitenki päntänny edellisiin kursseihin ni pitäis jotain olla jo ennalta muistissakin :) mites siulla?

Nimi: Corpiet

24.02.2020 22:53
Iltaa Kiiwi, miten menee? Fiilaan tota lajin päättämisen hankaluutta, tsemppiä siihen :')

Nimi: Kiiwi

24.02.2020 22:33
Olin tänään rohkea ja kokeilin piirtää taas vaihteeks. Jonkinlaista nasty old män-ukon hahmottelua yritin mutta siitä tuli ihan liian nuorekas ja kivan näkönen xD En tiedä onko hän enää pelastettavissa :( No mutta ainakin sen verran hahmotin limanuljaskaani että siitä tulis varmaan aika pitkä ja sellanen hoikanpuoleinen tyyppi. Luokkaa puolet kropasta pelkkää jalkaa ja raajaa :'D Lajiakin vähän mietiskelin mutta en oikeen saanu mistään kiinni kunnolla, ennemminki tiiän vaan minkä lajista en siitä halua. Yli-ihminen ois tällä hetkellä osuvin, tai joku puoliverinen tai vastaava. Tällänen sekava ajatusten purku chättiin tällä kertaa :'D

©2020 VECHNOST ★ - suntuubi.com