Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Mainokset

Kaikki mainokset kuuluvat tähän vieraskirjaan, ihan vain siitä syystä, etteivät tärkeimmät ylläpitäjien huomiota kaipaavat viestit huku mainosten sekaan. Älä turhaan huoli, tämä on suuri ja suosittu kolo, joten mainokset kyllä nähdään täälläkin!


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Hades
Kotisivut: http://angelbites.boards.net/

03.04.2020 20:34
Fremonte on vuonna 2016 perustettu selviytymisaiheinen roolipeli, jossa pääset pelaamaan ihmiskokeen uhreiksi joutuneilla nuorisovangeilla. Peliympäristönä toimii hylätty kaupunki, jota ympäröi suuri kupu, jonka tarkoitus on pitää vangit aisoissa, kun he yrittävät selviytyä sen sisällä. Muistinsa menettäneet nuoret alkavat nopeasti huomata luonnottomia voimia itsessään, jotka voivat aiheuttaa niin tuhoa kuin hyvääkin. Mitä sinä tekisit voimillasi?

Nimi: Iris
Kotisivut: http://taikaopinahjo.suntuubi.com/

21.09.2019 14:00
Sina olet velho! Astu sisään Tylypahkaan noitien ja velhojen kouluun. Peremmälle vaan laijittelu odottaa. Mitä, etkö tiedä? No täällä se selviää. Olet ehkä kuullut Harry Potterista, mutta oletko koskaan kuvitellut itseäsi Tylypahkaan? Tule mukaan sillä kaiken tämän tarjoaa Taikaopinahjo. Noitien ja velhojen tyyssija. Tule mukaan ja liity!

Nimi: Pilvi

28.08.2019 21:41
Olen itse liittynyt tälläiseen soturikissat-aiheiseen roolipelisivustoon ja suosittelisin sitä muillekkin.
Forest with cats on soturikissat kirjasarjaan perustuva rope/roolipelisivusto. Itse suosittelen sitä lämpimästi. Sivuston ylläpitäjä on aktiivinen. Joten jos olet lukenut soturikissoja, liity ihmeessä!

minulla on lupa mainostaa heidän sivujaan.

Nimi: Karamelli

25.08.2019 21:11
Olen yksi liittyneistä Forest with catsissa ja minun on lupa mainostaa heidän sivujaan

Forest with cats:
On soturikissat-aiheinen roolipeli sivusto, jossa jokainen voi luoda oman hahmonsa. Sivusto on aktiivinen ja omasta mielestäni hieno. Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Synkkä metsä ne pimentäköön!

Nimi: Vienna
Kotisivut: http://valentav.weebly.com/

18.08.2019 14:39
Valenta on listausta ja arvosteluita tarjoava vasta perustettu sivusto. Jos kaipaat näkyvyyttä sivuillesi tai rakentavaa palautetta, tervetuloa meille!

Nimi: ⚜️SaintKyrie
Kotisivut: http://https://www.deviantart.com/cultnorra/

08.08.2019 02:27
Cult Norra on anonyymi pelaajatunnukseton viikinkiteemainen susifantasiaroolipeli foorumilla ja chatissa! Tule ja tutustu!

Nimi: Tuontikeskus Vertigo
Kotisivut: http://tuontikeskus.weebly.com/

28.07.2019 17:10
Tule tutustumaan upouteen virtuaalihevosten myyntitallille Saksaan, Tuontikeskus Vertigoon! Meillä on laajasti hevosvalikoimaa, tervetuloa!

©2020 VECHNOST ★ - suntuubi.com